FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

L-a trădat pe Mititelu! » Craioveanu a trecut de partea echipei susţinute de municipalitate

Articol de - Publicat sambata, 29 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 28 iunie 2013 21:32

Gică Craioveanu a ales să facă parte din echipa primăriei după ce planul lui Mititelu vizează doar înscrierea formaţiei în eşaloanele patru sau cinci.

Adrian Mititelu i-a propus săptămîna trecută lui Gică Craioveanu să se alăture Universităţii şi acesta şi-a dat acordul să fie manager general la club. Cum proiectul nu a mai venit cu nimic nou, fostul atacant a decis să susţină echipa Primăriei.

"Ştiu că lui Adrian îi va fi greu să vadă altă echipă la Craiova, dar asta e situaţia. Pînă la urmă, nici nu poate fi interpretat că e vorba despre altă echipă, eu o consider echipa la care am jucat în perioada '91-'94", a declarat Craioveanu pentru Digi.

Vin 3 investitori
În altă ordine de idei, noua Craiova, susţinută de Olguţa Vasilescu, şi-a dezvăluit unul dintre investitori. Rodion Cămătaru i-a făcut portretul pentru Gazetă: un om potent financiar, oltean la origine, din Drăgaşani, care are afaceri în zonă, printre altele, în domeniul imobiliar şi al construcţiilor.

Este vorba de omul de afaceri Mihai Rotaru, 42 de ani, iar alături de acesta, Universitatea va mai primi ajutor din partea lui Andrei Andrici, un important jucător la bursă, şi a impresarului Ioan Codoban, care este dispus să aducă jucători gratis la echipă, urmînd să împartă banii din eventualele transferuri cu clubul.

Lincar, principal la Craiova
Tehnicianul celor de la Damila Măciuca, Erik Lincar, 34 de ani, va fi noul antrenor al echipei municipalităţii din Craiova. Acesta va fi ajutat de pe postul de secund de Zeno Bundea, potrivit saptamana.net. Mutarea urmează să se oficializeze săptămîna viitoare, cînd oficialii Craiovei, în frunte cu Pavel Badea, vor organiza o conferinţă de presă.

"Nu s-a făcut nici un demers!"
Federaţia a dat un comunicat prin care susţine că Adrian Mititelu nu a făcut nimic pentru a înscrie echipa un campionat: "FRF precizează că Adrian Mititelu nu a făcut niciodată un demers formal pentru reînscrierea clubului său în competiţii, care să corespundă cerinţelor Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice".

22 de milioane de euro era averea lui Rotaru în Forbes, în 2010

"Mititelu se împrumută de bani pentru benzină prin Craiova. Nu v-aţi săturat să-l vedeţi la televizor pe acest om cu ochelarii lui fumurii spunînd atîtea lucruri fără acoperire?" (Rodion Cămătaru, fost jucător Craiova, pentru ziarulring.ro)

" CS U Craiova va avea palmaresul clubului pînă în 1994, adică are toate trofeele cîştigate. Mie mi se pare că poate fi considerat un club-mamă. Oamenii duc dorul acestei echipe, iar Oltenia nu-şi permite luxul să mai stea un an fără ea" (Gică Craioveanu, fost jucător Craiova)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
petrusm
petrusm  •  01 Iulie 2013, 18:27

ORICE ,,IDEE,, MARCA RODION GORUN CAMATARU DESPRE STIINTA CRAIOVA ESTE PORNITA DIN INIMA LUI DE ,,DINAMOVIST OPORTUNIST ,, CU CAMASA IN DUNGULITE ROSU - ALB... DE FOARTE MULTI ANI CAMATARU NU MAI POATE FI ASOCIAT CU STIINTA CRAIOVA ... PE VREMEA LUI TEASCA , OBLEMENCO SAU OTET ,DA .... DUPA ACEEA CAND A TUNS-O LA DINAMO PENTRU BANI SI GRADE ....

viorescu
viorescu  •  30 Iunie 2013, 13:26

Si nu sint de acord ca l-ar fi tradat pe mititelu, cind de fapt a tradat-o pe Universitatea. Se trezesc unii acum si zic ca adevarata ar fi SC. Adica ce sa intelegem, ca din 94 pina acum am tinut cu o fantoma? Cu un copil "nelegitim"? Si Craioveanu putea daca nu-i conveneau propunerile lui mititelu, daca nu credea nici el in ele, sa se retraga elegant. Dar nu, a tinut si el sa-si arate verticalitatea si-a intrat in jocul alba (FC) - neagra(SC).

viorescu
viorescu  •  30 Iunie 2013, 13:20

"Oltenia nu-şi permite luxul să mai stea un an fără ea" - altcineva nu-si mai permite sa stea fara. 1-10, 0-8, 2-2 cu Faroe spun ceva cuiva...Unirea Tricolor sau Carmen au fost odata cluburi mama, acum cred ca CS e club tata, prea si-a bagat toate alea... In rest aceeasi politruci nenorocititi si urmasii lor, incapabili de ceva "smart".

Vezi toate comentariile (27)
Comentează