FOTBAL  »  LIGA 2  »  RETRAGERE

Liga a doua, decimată » După Şoimii Pâncota şi ACS Berceni, alte două formaţii s-au retras

Bogdan Bălaș/Gazeta Sporturilor
Bogdan Bălaș/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 19:04

CSM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Tărlungeni s-au retras oficial din Liga a doua, decizie aprobată de Comisia de Disciplină şi publicată astăzi pe site-ul FRF.

Cele două formaţii au fost retrogradate în liga a cincea.

CSM Râmnicu Vâlcea ocupa locul 14 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Unirea Tărlungeni era pe locul 17, cu 11 puncte.

Conform regulamentului, în cazul în care echipele se retrag în retur, rezultatele din tur se menţin, în timp ce punctele din a doua parte a sezonului sunt cedate oponenţilor, prin victorie la "masa verde".

Înainte de Râmnicu Vâlcea şi Tărlungeni, din liga a doua s-au mai retras şi Şoimii Pâncota şi ACS Berceni. În aceste condiţii, o singură echipă dintre cele care încă se mai află în competiţie va retrograda.

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gabiprossi
gabiprossi  •  24 Februarie 2017, 00:56

Bravo burleanule! I-ai biruit si pe astia!!! La mai mare! Sa-ti dea Dumnezeu zile si sanatate, cate urechi ai la capu' ala slinos!!!

atentu
atentu  •  23 Februarie 2017, 20:59
Postat de turbozero pe 23 Februarie 2017, 20:22

era de stiut.. cand le-a venit ideea nastrusnica cu o singura serie se stia ca din cauza deplasarilor costisitoare se vor inchide multe cluburi.. unde sunt drepturile tv pt liga a 2-a cu care se bateau in piept burleanu si auras? e de vazut daca doreste sa promoveze cineva din liga a 3-a ca dupa jumate de an sa renunte si sa coboare in liga a 5-a :))

Un picut de rabdare : in curand Burleanu o sa aiba soarta lui Negoita. Prietenii stiu de ce !

1267150226656856
Ghița Opre  •  23 Februarie 2017, 20:53

Nu vedeți ca toate clonele de pe lîngă Bucureşti...falimentează...spalare de bani domnilor...mai trebuie sa apară fc ferentari şi cs rahova în liga 1 să fie ghiveciul plin! În loc să ne orientam spre un fotbal cinstit si de tradiție...cu oraşe cu suporteri că doar fotbalul este pentru suporteri! Aici si jucătorii sunt vinovați...preferă sa fie aproape de bucureşti si joacă la clonele bucureştiului. LPF şi FRF ar trebui sa organizeze 2 serii de Liga1..."Liga 1 bucureşti-ilfov" şi "Liga 1 restul țării" şi prima din fiecare serie să joace finala pt Campioana României(e doar un pamflet luaț-il ca atare) Hai România !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează