FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS DINAMO

Liga clonelor » Începe iureșul și în "Ștefan cel Mare"! CS Dinamo vrea în «A» după o schemă asemănătoare celei din Ghencea, iar Badea e interesat să devină șeful singurului Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:01

În "Ștefan cel Mare" se pregătește o schemă asemănătoare celei din Ghencea: echipa Clubului Sportiv există deja și caută să escaladeze ligile. Lăcătuș de la Dinamo e Ionel Augustin, o glorie care girează proiectul ministerului.

Rețeta de la Steaua e exportată și în "Ștefan cel Mare". Evenimentele de la Dinamo sunt pe cale să producă o nouă dezbatere de tipul "Care-i originalul și care-i clona?". Există un omolog al lui Marius Lăcătuș, există și o echipă a Clubului Sportiv care o concurează pe cea care participă în Liga 1. Și se promite promovarea treptată până în primul eșalon, pentru continuarea "adevăratului spirit", ceea ce pretinde și Armata că face în Ghencea.

Ionel Augustin coordonează, din punct de vedere tehnic, activitatea de la CS Dinamo, formație care evoluează în Liga a 5-a. Pe lângă echipa de seniori, "câinii" Ministerului de Interne au și grupe de copii. Așa au pornit secția de fotbal la început, doar pentru juniori, cum s-a întâmplat și la CSA Steaua.

"Eu la CS Dinamo am jucat! Că pe urmă, după Revoluție, a fost nevoie ca echipele de fotbal să se desprindă de ministere... Dar când rupi echipa din casa aia, din Ștefan cel Mare, își pierde identitatea. Dinamo acolo a fost, la Clubul Sportiv, în «Groapă». Când veneau adversarii, tremurau de frică! Știau că suntem buni, agresivi și că mai primim și 5 la sută de la arbitru. Ca să ne bată cineva acasă trebuia să joace fantastic sau să prindem noi o zi prea proastă" Ionel Augustin, șeful centrului de juniori de la CS Dinamo

Nicolae Badea se implică pentru moment să susțină formațiile Clubului Sportiv, dar are ar avea planuri mai mari. Augustin vorbește despre ce urmează la CS Dinamo. Din ediția tipărită afli toate detaliile, plus ce se întâmplă cu echipa lui Negoiță. Poți răsfoi ziarul și în varianta online, aici! 

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Trișează CSA? Echipa Armatei sfidează regulile fotbalului românesc pentru a ajunge mai rapid în prima ligă

Al 40-lea derby FCSB-Dinamo: 5 momente de referință din istoria duelurilor între "câini" și "militari"

Ionuț Popa a reușit miracolul la Poli: 6 performanțe tari ale formației de pe Bega

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (168)
1808248932779768
Adrian Movila  •  06 Decembrie 2017, 10:36

Asa duel...

108992139590592
DM Bob  •  01 Aprilie 2017, 16:29

A fost STEAUA - DINAMO , este FCSB - DINAMO si va fi FCSB-FCDB ! Santem GENIALI ! Echipele aceleasi , liga aceasi , proprietari aceasi. Totul lafel dar distrugem numele. LEGEA 1-BUNUL SIMT 0. Dar nu ma mira cand guvernul legifereaza HOTIA. LEGEA 2-BUNUL SIMT 0. Prostia si hotia nu mai sant de condamnat : SANT LEGE !

marius969
marius969  •  01 Aprilie 2017, 13:06
Postat de marius969 pe 01 Aprilie 2017, 11:56

pai negoita nu era la dinamo in 2003!

e bine ca stiai, dar vad ce persisti in......greseala!

Vezi toate comentariile (168)
Comentează