FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREŞTI

Lui Rusen i s-a făcut rău

Articol de - Publicat duminica, 01 iunie 2008 00:00

Rezultatul egal cu Aerostar Bacău şi ratarea promovării în eşalonul secund l-au afectat serios pe preşedintele lui Juventus Bucureşti, Marian Rusen. Acestuia i s-a făcut rău la finalul jocului, motiv pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai mult, din cauza supărării pricinuite de remiza cu moldovenii, Rusen a pierdut cheile propriului autoturism care a rămas, pentru o vreme, la stadionul din Câmpina. Ulterior, cheile au fost găsite, iar Rusen s-a întors din drumul spre Bucureşti pentru a-şi putea lua maşina.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  27 Februarie 2009, 21:13

bai ,,arbitru'' mai intai trebuie sa cunosti persoana si dupa aceea sa o faci nesimtia.dumnezeu exista dar nu pentru marian rusen ci pentru pa.pa.ga.li. ca tine,nici daca ai avea doua vieti nu ai ajunge sa cunosti adevarata valoare a lui MARIAN RUSEN.FII MANDRU CA IAI GASIT TU CHEILE!!!!!!

 •  01 Iunie 2008, 17:35

Exista un Dumnezeu.Atat am vrut sa spun.Prietenii stiu de ce.Pentru Rusen nesimtitul care nu stie sa spuna atunci cand trebuie multumesc

Vezi toate comentariile (2)
Comentează