FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Maidanul din Bănie » Fanii le-au cerut fotbaliştilor să facă orice, dar să se prezinte la meciuri, iar ei i-au declarat război lui Adrian Mititelu

Stare de asediu, ieri, la Craiova, cu jucători și fani nervoși și disperați
Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)
Stare de asediu, ieri, la Craiova, cu jucători și fani nervoși și disperați Foto: Bogdan Dănescu (Craiova)

Articol de - Publicat miercuri, 26 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 februarie 2014 00:38

Jucătorii Ştiinţei au părăsit cantonamentul de la Severin şi au venit la Craiova pentru a-şi cere drepturile financiare. Antrenorul de 72 de ore, Ştefan Nanu, se pregăteşte să semneze cu Farul


Revoluţie la FC Universitatea cu 4 zile înainte de startul primăverii în "B"! Stare de asediu, ieri, în Bănie, după ce un grup de suporteri a vrut să intre în sediul clubului, apoi în casa lui Adrian Mititelu, ca să se dueleze cu patronul clubului!

Jucătorii au părăsit cantonamentul echipei, din Severin - antrenorul Ştefan Nanu o făcuse, în prealabil, în noaptea dinainte, cu destinaţia Farul, unde-ar putea ajunge şi Marin Condescu! -, şi au venit la Craiova ameninţînd că nu se vor mai prezenta deloc la lot şi spunînd că vor să devină liberi de contract!

"Am ajuns la limita răbdării"
"Nu mai avem unde să mergem, ni s-au închis uşile peste tot", a afirmat Mădălin Ciucă. "Nu ne mai putem antrena, totul a ajuns la o limită", a comentat şi Robert Săceanu. Fotbaliştii au ţinut ieri o conferinţă de presă în zona catedralei Sfîntul Dumitru din Craiova, au discutat cu 50 de ultraşi, au anunţat că nu se mai prezintă nici la antrenamente, darămite la meciuri, dar apoi au plecat împreună cu autocarul şi ar putea evolua măcar în prima partidă, cu FC Olt, programată sîmbătă.

Fanii au plecat să se confrunte cu Mititelu. Însă n-au dat de finanţator, ci doar de apropiaţii acestuia, situaţia fiind la un pas să degenereze. "A început războiul! Pleacă, lasă echipa!", au strigat la adresa lui Mititelu. Forţele de ordine i-au împiedicat pe suporteri să intre în vila patronului.


"Am renunţat la bani, la restanţe, am jucat cu sufletul pentru echipă, ce să mai facem?! Să jucăm la Slatina şi să luăm 5-0?! Am jucat doar pe coclauri, pe la Poiana Mare"
Dragoş Bon, antrenor secund FC U

"Chiar nu mai ştiu ce să fac! Sînt blocat peste tot. La Calafat şi-au bătut joc de mine, în Craiova nu mai zic, nici la Severin nu mai sînt lăsat să mă antrenez"
Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro

Cer două runde de amînare
Site-ul oficial al FC Universitatea a anunţat ieri că gruparea va face demersurile necesare pentru a amîna primele două etape din primăvară, cu FC Olt şi cu FC Bihor. Oltenii au invocat prevederile Statutului FRF. Juveţii susţin că au legitimat ieri trei jucători, iar joi vor face alte trei achiziţii!

Se-ntoarce Napoli?!
De-abia demis, joia trecută, Nicolo Napoli a declarat că ia în calcul revenirea la Ştiinţa, cu toate că afirmase că acest lucru nu se va mai întîmpla vreodată! "Eu am contract cu FC Universitatea, o să văd ce se va mai întîmpla", a precizat italianul ce a dus Ştiinţa pe locul 4 în Seria B2.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
alexlex86
alexlex86  •  01 Martie 2014, 12:29

Nu stiu daca vreodata, in istoria ei, Universitatea Craiova, nu s-a prezentat la vreun meci oficial. Un nou record batut de cel mai ordinar si sarac patron din fotbalul romanesc. PLEACA BOOVEANULE

savoss
savoss  •  26 Februarie 2014, 22:42

Bai clone nenorocite, Stiinta nu moare!

black_stone
black_stone  •  26 Februarie 2014, 15:41
Postat de darkdark pe 26 Februarie 2014, 10:18

Si cu toate astea nimeni la meci sambata cu ASA :))). Mogosoaia va fi umilita pe teren propriu de puternica galerie a oaspetilor din Mures :))

Ramai cu bine prietene Boovean....Stiinta traieste si respira fotbal curat dupa mult timp de umilite.,iar cine nu e convins inca de asa ceva sper sa nu mai calce pe stadionul din Craiova . Ps: Ai devenit penibil cu Mogosoaia ( credeam ca se poate discuta inteligent cu tine) si am destule motive sa te combat....dar la tine e rea intentie...nicidecum prostie .GL in life.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează