FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Mari probleme la o formație din România! Jucătorii amenință conducerea că nu se prezintă la următorul meci

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2016 11:19

Eşecul la scor, 0-4, înregistrat runda trecută, la Snagov, în meciul cu Metalul Reşiţa, a agitat serios apele al Olimpia Satu Mare.

Preşedintele clubului, Atilla Karda, a anunţat că fotbaliştii vor fi sancţionaţi cu o amendă de 25 la sută din drepturile financiare cuvenite lunii precedente.

Pentru plata celor 11 prime restante se aştepta o implicare a Consiliului Judeţean care, se pare, nu va face niciun demers de a oferi echipei banii necesari ca aerul.

În aceste condiţii, jucătorii Olimpiei Satu Mare anunţă, pe diferite căi, că nu vor intra pe teren la meciul de sâmbătă, cu CS Mioveni, pentru a protesta faţă de situaţia financiară delicată a unei echipe care a avut un parcurs foarte bun în campionat în ciuda tuturor dificultăţilor financiare de care s-au lovit, mai mereu, elevii lui Bogdan Andone.

Olimpia Satu Mare ocupă locul 5, cu 34 de puncte. Este cu doar 4 puncte în spatele celor de la FC Brașov, care sunt pe doi și la doar două lungimi de locul de baraj, ocupat acum de UTA. 

  • Partida dintre Olimpia şi CS Mioveni este sâmbătă, de la 11.00, şi este inclusă în programul televizărilor ultimei etape din acest an 2016 la nivelul eşalonului secund.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
robotzel
robotzel  •  08 Decembrie 2016, 13:31
Postat de antiziaristi pe 08 Decembrie 2016, 12:15

Tipic politic..dar pe *** de presedinte ,cine il amendeaza ca nu plateste la timp?Ar trebui sa plateasca cu dobanda!!Asta e fotbalul din Romania, fara sustinere si apoi ne mai miram ca ne bate Albania!!!!

sunt echipe private. cum vrei si de la cine vrei sa aiba sustinere? de la patron. bun sa spune ca o sa sustina consiliul local. daca echipa face vreun transfer o sa trimita niste banuti si la consiliul local? daca nu atunci nu vad cum vine treaba asta. cand este vorba sa plateasca salarii trebuie sa se implice consliul local iar cand este vorba sa incaseze bani sa ii ia pe toti. se vede ca esti rapidist. numai voi puteti cersi peste tot bani de la cine stie cine.

para.para
para.para  •  08 Decembrie 2016, 12:49

"Mari probleme la o formație din România!" - titlu tipic ghesp. Formatia poate sa fie si din liga a 5-a, tot din romanika este. Trebuia sa scrieti in titlu si ca formatia este de traditie ca sa aveti rating mai mare.

antiziaristi
antiziaristi  •  08 Decembrie 2016, 12:15

Tipic politic..dar pe *** de presedinte ,cine il amendeaza ca nu plateste la timp?Ar trebui sa plateasca cu dobanda!!Asta e fotbalul din Romania, fara sustinere si apoi ne mai miram ca ne bate Albania!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează