FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCM TÂRGOVIŞTE

Marica îşi ajută foştii colegi din perioada junioratului

Articol de - Publicat marti, 05 august 2008 00:00

Fost coleg cu Alin Cîţa la juniorii Rapidului, Ciprian Marica îl "aprovizionează" pe mijlocaşul lui FCM Tîrgovişte cu ghete de fotbal de calitate, cei doi păstrînd o puternică relaţie de prietenie.

"Nu se pune problema că nu aş avea bani, dar Ciprian a fost drăguţ şi mi-a făcut acest cadou. E un băiat de calitate şi un fotbalist foarte bun, chiar dacă la juniori nu impresiona, la fel ca Daniel Niculae, ambii explodînd pe parcurs"
, spune Cîţa, care s-a mai mai fost coechipier cu Marica  şi la Şahtior Doneţk, unde a susţinut probe de joc în vara lui 2004.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
 •  05 August 2008, 17:54

marica si cita au jucat la tineretul rapidului iar cita chiar a fost in probe la sahtior.aviz cunoscatorilor

 •  05 August 2008, 15:47

GSP...ziaristi de umplutura!!!! In primul rand Marica e nascut in '85 iar Alin Cîta in '84, cine cunoaste ..stie ca la juniorat se fac grupe pe ani ... iar singura sansa a lor sa se intalneasca era la tineret ... pana sa se desfiinteze .. insa ... Marica a fost la Dinamo la tineret si Cîta la Rapid... asa ca ...bateti campii...lasati locul altora care chiar stiu meserie ...o frecati aiurea ..pilosilor ..

 •  05 August 2008, 15:37

marica isi ajuta si antrenorii care i`a avut cand era la juniorat ;)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează