FOTBAL  »  LIGA 2  »  ISCT - FCM TÎRGOVIŞTE 1-1

Meci cu durităţi la Cîmpia Turzii

Articol de - Publicat sambata, 03 mai 2008 00:00

Chiar dacă FCM Tîrgovişte a salvat pe final un punct în deplasarea de la Cîmpia Turzii, directorul tehnic Ion Constantin ar vrea să uite cît mai repede acest meci, pe care îl consideră cel mai dur pe care l-a văzut vreodată.

"S-a jucat foarte tare, iar adversarul ne-a scos din circuit doi fotbalişti importanţi. Batota a fost lovit puternic peste nas, care i s-a umflat instantaneu, iar pe Zidăroiu l-am scos cu capul spart. Rar mi-a fost dat să văd un meci de un asemenea angajament, pe care puteam să îl cîştigăm dacă eram mai atenţi la finalizare".

Cu Cristian Ţermure antrenor principal şi Ion Constantin director tehnic, tîrgoviştenii au pierdut un singur meci din cele 7 deplasări, 0-2 la Liberty Oradea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  04 Mai 2008, 11:12

bravo baieti ca nu ati pierdut la ISCT. sa le fie rusine gazdelor pt duritatile lor

 •  04 Mai 2008, 01:43

Batota, jucatorul cel mai valoros al FCM-ului. Jucator international, capabil sa castige de unul singur un meci.

 •  03 Mai 2008, 20:37

cand am jucat in tur la ISCT si noi am trimis un jucator direct la Bucuresti la chirurgie maxilo-faciala asa cica se joaca la Turda eu sper ca acesti asa zisi jucatori sa retrogradeze la anul in divizia C acolo unde le este locul oricum sunt asteptati cu bratele deschise in ultima etapa la Severin asa au zis baietii

Vezi toate comentariile (4)
Comentează