FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Mesaj pentru fanii Ştiinţei: "Staţi acasă! Meciul CS U - Steaua n-are nici o legătură cu noi!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 decembrie 2014 18:00

Apropierea partidei CS U Craiova - Steaua din Cupa României i-a băgat în stare de alertă şi pe ultraşii care o susţin pe FC Universitatea Craiova, formaţia cu leul pe piept, desfiinţată şi aflată în faliment. 

Printr-un comunicat semnat de Peluza Sud Craiova '97 şi preluat de pagina oficială de Facebook a Ştiinţei, suporterii care nu au trădat pentru a se alătura proiectului noii echipe a municipalităţii sînt îndemnaţi să rămînă fideli echipei şi să stea acasă la meciul de mîine seară: 

"Peluza Sud 97 indeamna toti suporterii care au ramas langa echipa noastra iubita sa nu cedeze vorbelor aruncate pe internet si a tentatiei de a se duce la «ultimul meci» de pe Oblemenco.

Acest meci nu are nici cea mai mica legatura cu noi. Va veni din nou vremea in care vom fi toti in Peluza Sud, cantand pentru Stiinta noastra. COERENTA SI MENTALITATE INAINTE DE TOATE !!!".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (66)
dicon
dicon  •  04 Decembrie 2014, 12:17
Postat de fcu1948 pe 03 Decembrie 2014, 22:38

Refuzăm mărul otrăvit! - ca să citez din lărguța de pe vremea când nu era în tandrețuri cu inculpatul micea sandu!!!! Mai bine să trăiesc cu amintirea unei echipe frumoase, decât să accept un prezent clădit din intrigi și trădare!

Tradarea cea mai odioasa este a lui Mititelu,dar voi refuzati sa intelegeti asta.Leul de pe emblema Universitatii Craiova a fost castigat de marii jucatori care acum sunt aproape de echipa,sub sigla CSU Craiova.Imi pare foarte rau pentru FCU Craiova,dar a fost distrusa cu buna stiinta de Mititelu.Daca astazi vor reusi sa invinga Steaua (e greu,dar nu imposibil),baietii astia vor deveni idolii orasului.

ghedmar
ghedmar  •  04 Decembrie 2014, 10:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sa-nteleg ca steaua nu mai face blaturi acum, diseara mananca bataie si in campionat isi ia punctele. ce zici de blatul asta????

europaaa
europaaa  •  03 Decembrie 2014, 23:30

o gramada de meciuri de pe rvemea lui goian si radio au fost aranjate ! va spun pentru ca varul meu lucra la birouri in ghencea pe vremea aia, prieten bun cu make

Vezi toate comentariile (66)
Comentează