FOTBAL  »  LIGA 2  »  NATIONALA

Mircea Sandu, despre sentinţele date în favoarea Universităţii: ”Decizie politică”

Mircea Sandu crede că a acţionat corect prin decizia de a dezafilia Universitatea.
Mircea Sandu crede că a acţionat corect prin decizia de a dezafilia Universitatea.

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 23:16

La întîlnirea de ieri cu şefii AJF, preşedintele Mircea Sandu a redeschis subiectul excluderii Craiovei, punctînd că deciziile pro-Universitatea din civil ar fi efectul unor instanţe politizate.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a avut ieri o nouă intervenţie pe tema "dosarului Craiova" la întîlnirea pe care a avut-o la Mogoşoaia cu şefii AJF-urilor: "În cazul Universităţii, instanţele au dat o decizie politică, pentru că aşa a ajuns România, cu o justiţie politizată. Olguţa Vasilescu şi-a făcut campanie în instanţă, a venit cu fularul Craiovei la tribunal, s-a creat o presiune anormală, iar judecătoarea a dat o hotărîre ilegală. Clubul era în stare de neprogramare la momentul deciziei Comitetului Executiv. Dacă FRF mai aştepta două săptămîni şi lăsa în pace Craiova, oricum rămînea fără toţi jucătorii care aveau cereri la Comisii pentru a deveni liberi".

"N-am intenţionat să distrugem Craiova"
Şeful Federaţiei a continuat: "Aşa cum Robu de la Timişoara a trimis o delegaţie la FRF pentru a încerca să găsim o soluţie cu situaţia de la Poli, aşa putea să procedeze şi Craiova. Oricît ar comenta Ioaniţoaia prin Gazetă, intenţia Federaţiei n-a fost să distrugă Universitatea. Le-am trimis atunci două scrisori să-şi retragă acţiunile în justiţie, sigur puteau merge în civil cu litigiul cu Piţurcă, aveau tot dreptul".

"Sandu nu mai e în deplinătatea facultăţilor mintale! Ne-a exclus în 20 iulie, campionatul începea în 20 august, trebuia să treacă măcar două etape să ne pună în neprogramare. Dar n-aveau motiv! Restanţe la jucători nu existau!" (Adrian Mititelu, patron U Craiova)

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
andystar
andystar  •  22 Ianuarie 2013, 21:15
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Ianuarie 2013, 09:45

mai nene american care te pretinzi mare analizator ...tara noastra este ultima in Europa ...dar pe la mijloc in lume .Cum sa numai insemnam nimic ...Ai sa vezi ca ne vom califica la Euro 2016 ...acela din Franta .Faptul ca Dinamo nu mai are bani nu inseamna ca si CFr sau steaUA NU AU . Asa ca fii mai optimist ca nu mor caii cand vor cainii ...Eu stiu ca toti cei care ati scapat de aici si traiti in strainatate vreti sa murim sa se aleaga praful de Romanika ...dar prima data se alege praful de voi apoi de noi ...

Esti un terminat,un om fara scoala ,un gay !

wackorine
wackorine  •  22 Ianuarie 2013, 21:12

hm,niciun comentariu .. !?de fapt,ce se mai poate comenta in plus .. a devenit chiar obositor(cum,de altfel,este intregul oras .. de atunci,se 'doarme',nimeni numai face nimic!) .. nah,macar am scris un comentariul(primul,precum era Craiova fotbalistica odata ..)!

argus112
argus112  •  17 Ianuarie 2013, 13:00
Postat de qzoom pe 17 Ianuarie 2013, 12:25

Daca sentintele de acum, sunt politice...cele de dinainte sunt mafiote ! Cam aceeasi chestie, bai sandele. Vine si randul tau si al lui mitica...numai ca atunci, vor fii sentinte Divine !.

Absolut de acord cu ceea ce spui ! A fost și este limpede pentru oricine că deciziile luate atunci în cazurile Craiovei,Bistriței,Bihorului dar mai ales împotriva Tinișoarei care era VICECAMPIOANĂ în acel moment au fost cu siguranță MAFIOTE ! Cei doi capo di di tuti capi, adică Don Corleone și Nașul au dorit cu orice preț distrugerea lui Mititelu și Iancu fără să le pese că de fapt vor distruge două centre cu greutate în fotbalul românesc. Sper din tot sufletul ca acești doi GROPARI ai fotbalului românesc să-și primească în final ceea ce merită.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează