FOTBAL  »  LIGA 2  »  FUZIUNE

Mișcare spectaculoasă în fotbalul românesc: se pregătește preluarea brandului unei echipe de tradiție aflată în faliment

Articol de , - Publicat miercuri, 23 mai 2018 09:19

Ilfovenii de la Sportul Snagov tatonează o mișcare spectaculoasă: să joace sezonul viitor la poalele Tâmpei, să atace promovarea și, în colaborare cu autoritățile locale și clubul suporterilor, AS SR, să preia brandul FC Brașov.

Încep deja să se miște apele pentru sezonul viitor de L2, care se anunță unul special prin prisma cluburilor de tradiție cu pretenții imediate de promovare: Petrolul, U Cluj, Farul.

Iar un alt nume inedit înscris pe listă e Sportul Snagov, grupare la care omul de afaceri Victor Angelescu, 34 ani, director pe Europa al companiei cehe APS Holding, a preluat jumătate din acțiuni cu scop declarat urcarea imediată în L1.
Ilfovenii pregătesc în aceste zile o mutare de locație, dat fiind faptul că autoritățile din Snagov nu s-au implicat pentru refacerea bazei, iar noul stadion promis prin CNI rămâne o Fata Morgana.

Marea lovitură ar putea fi transferul echipei în orașul de la poalele Tâmpei, cu posibilitatea de a încerca preluarea din mers a lui FC Brașov! 

Alte soluții: Tulcea și Rm. Vâlcea

Deocamdată, clubul galben-negru e în procedura de faliment, urmând să fie scoase la licitație inclusiv marca, brandul și palmaresul: "Asta nu se va întâmpla probabil mai devreme de un an", spun surse locale. Tatonările ar fi în derulare inclusiv cu AS SR Brașov, formația suporterilor, care urmează să participe la barajul pentru L3 după ce a câștigat campionatul județean.

În paralel, Snagovul, cu Valeriu Răchită pe bancă, studiază și alte două variante de relocare: Tulcea și Rm. Vâlcea. În ambele orașe ar exista interes din partea autorităților pentru a pune la dispoziție stadioanele și infrastructura necesară pentru un sezon de L2 în care clubul să se bată pentru promovare.

9
e locul pe care-l ocupă în prezent FC Snagov în L2, cu două etape înaintea finalului sezonului

Vine și Jiul din spate

Un alt nume-surpriză ce ar putea apărea în ecuația promovării pentru sezonul viitor e Jiul Petroșani. Cum? Controlate de omul de afaceri Nicolae Sarcină, ACS Șirineasa (deja promovată în L2) și Luceafărul Oradea pun la cale o contopire sau, pur și simplu, retragerea uneia din competiție prin tăierea sprijinului financiar, urmând ca echipa rămasă să se mute în Valea Jiului.

Afacerea ar mai avea un efect: s-ar disponibiliza peste noapte un loc în L2, astfel încât ocupanta poziției 16 în actuala ediție, retrogradantă, s-ar salva neașteptat. Pandurii, Brăila sau Miroslava ar beneficia probabil de acest artificiu.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
10202925648180625
Eugen Qy  •  24 Mai 2018, 01:03
Postat de Dinu Cozma pe 23 Mai 2018, 11:51

mai om bun. fcsb nu avea ce sa cumpere, ca prin lege csa nu mai detinea echipa. prin lege ! deci preluarea de la afc s-a facut legal. sigur ca nu a cuprins marca pt ca nici nu avea cum, dar echipa era iesita total de sub controlul csa. si nu te lua dupa articol, e din burta. marca si numele intra in brand. palmaresul e apanajul frf. nu se tranzactioneaza. stiu, sunt o a ie, da-i drumul daca te face sa te simti bine.

Iti doresc din tot sufletul, ca niciodata , in toata viata ta, in momentul vre unei tranzactii, de orice natura, sa nu ai de a face cu unul, care in acel moment, are in spate 7-8 bodyguarzi ! Daca atunci generalii s-ar fi inconjurat si ei la randul lor, cum ar fi fost NORMAL in imprejurarile respective, de soldati inarmati pana-n dinti, intreg Mapamondul ar fi urlat ca e puci militar la preluarea echipei de un cetatean al Romaniei.

raducallin
raducallin  •  23 Mai 2018, 18:06

Astea sunt stiri ca sa adunati clickuri pe net. Aveti o pozitie oficiala de la vreunul din cluburile despre care e stirea asta falsa ? Steagu nu e interesata de nici o fuziune , a fost creata de suporteri si va promova pe teren daca poate.

1894840550799797
Koczka Gyorgy  •  23 Mai 2018, 12:04

Pai parca era interzisa mutarea echipelor din localitatile unde sunt inregistrate ! Sau nu mai exista reguli/legi nici in fotbal ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează