FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Mititelu nu se lasă mai prejos şi contraatacă: ”Craiova e mai importantă decît Balaci”

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 00:42

Mititelu a continuat disputa cu ”Prinţul” Băniei, care a devenit o luptă fără menajamente între cei doi.

Duelul verbal dintre Ilie Balaci şi Adrian Mititelu a cunoscut un nou episod. Patronul Ştiinţei n-a rămas dator după o ameninţare a fostei glorii a Craiovei Maxima, cum că "Mititelu să tacă, să nu întorc suporterii împotriva lui!".

"Balaci se autopropune la CSU şi se crede mai important decît este. E adevărat că el şi Oblemenco sînt cei mai mari olteni, dar Universitatea exista cînd s-a apucat Balaci de fotbal. Iar în 1973, stadionul era plin şi nu apăruse "Maxima". Craiova e mai importantă decît Balaci! În ceea ce priveşte blaturile, chiar el mi le povestea rîzînd în hohote, acum se supără că le povestesc eu?! Balaci joacă rummy toată ziua şi face pe filosoful, dar de zece ani n-a făcut nimic, mai ales pentru Craiova", a comentat Mititelu la Radio GSP.

"Minunea Blondă" a contraatacat: "Mititelu dă din coate că nu mai are bani. Dacă era să mă duc la CSU, semnam cu ei cînd mi-au făcut ofertă! Mie, spre deosebire de Mititelu, îmi este bine financiar".

"Are o părere proastă despre suporteri dacă el crede că fanii se pot întoarce împotriva Universităţii. Indiferent ce fac, Olguţa, Balaci şi Cămătaru nu pot cumpăra suporterii" (Adrian Mititelu, patron FC Universitatea)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
leomaria75
leomaria75  •  03 Decembrie 2013, 15:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca toti cei care posteaza pro Mititelu sunt trepadusii lui, inseamna ca omul are bani multi daca-si permite sa plateasca atatia oameni...

vladp
vladp  •  02 Decembrie 2013, 20:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Daca nu erau Oblemenco, Balaci, Cartu, Camataru si restul numelor mari din fotbalul craiovean, nimeni n-ar fi vorbit azi de Mititelu. Ca astazi o tara intreaga iubitoare de fotbal a auzit de el, nu e meritul lui absolut deloc. Craiova si-a creat renumele prin ea insasi, prin valorile crescute si cultivate de ea si nu prin Mititelu. Balaci & Co a dus-o pe culmile "Maxime" in timp ce Mititelu a pus-o la pamant si nu pare sa-i dea nicio sansa sa se ridice. Mititelul si Maxima se afla in permanenta in contrast; asta nu intelege acest individ! Din pacate, tara e plina de mititei care au facut din sugrumarea valorilor, un tel!

savoss
savoss  •  02 Decembrie 2013, 17:41
Postat de ion.ionescu pe 02 Decembrie 2013, 13:13

Da, Boc a venit în vara anului 1973, odată cu Ştefănescu. Tot în 1973 a debutat şi Balaci (12.08.73, la Petroşani). Zolly Crişan a apărut însă exact un an mai târziu, în august 1974, la un 2-3 cu ASA Tg. Mureş, pe "Central". Am fost pe stadion şi nu pot să uit cum îl făcea clătită pe fundaşul stânga Czako...Ochit de Cernăianu la Selecţionata Universitară şi adus de Corneliu Stroe, Crişan a avut un debut fulminant ! Altceva : în 1973 nu puteau fi 50.000 pe Central, la 35.000 era arhiplin...50-55.000 au putut intra după 1980, când s-a mai pus un inel de "tribune" (5-6 "etaje") pe structură metalică în partea de sus. De ce te bagi în ce nu ştii ?

Domnule Ion Ionescu, sunteti diplomat precum Balaci. E clar ca tineti cu Craiova. Ce nu e clar, este ca ar fi bine sa stim si noi de care parte a baricadei sunteti. Eu spre exemplu, sustin FCUm adevarata Stiinta. Astept raspuns.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează