FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu vede o nouă conspiraţie: "Suporterii făceau jocurile lui Rotaru"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 20:07

După ce aseară Asociaţia "Ştiinţa suntem noi" l-a acuzat pe Adrian Mititelu că încearcă să se folosească de suporteri, acum patronul oltean a răbufnit.

Mititelu a ţinut să lămurească lucrurile pe pagina sa de Facebook. Mai jos sînt redate cele scrise de oltean.

"Daca ar fi sa tratez acest comunicat strict juridic, as spune ca el nu are nicio valoare, datorita faptului ca nu este semnat de reprezentantii legali, ca nu a fost supus aprobarii Comitetului Executiv,etc, legal constituit al Asociatiei si ca de fapt nu este nimic altceva, decat opinia unor asa-zisi suporteri din cadrul Asociatiei, telecomandati de omul care are inca mai are cash, pe numele lui, Rotaru Mihai. Insa, din respect pentru majoritatea membrilor ai acestei Asociatii,suporteri autentici care din pacate se lasa manipulati de cativa membrii infiltrati. Raspund urmatoarele :

1. Niciodata nu am facut asemenea afirmatie,despre Ilie Balaci, un om pe care il pretuiesc foarte mult.

2. Am intrerupt orice colaborare cu Asociatia, inca din luna mai, datorita faptului ca, una mi s-a spus si alta era realitatea. In cadrul Asociatiei exista un haos generalizat, nu se cunosc reprezentantii legali, totul se face dupa ureche, iar persoanele asa-zise reprezentante ale Asociatiei, nu au fost validate de catre Judecatoria Craiova, prin urmare nu reprezinta in mod legal Asociatia. Avocatul Ionut Teodorescu, poate sa confirme, ca nu le-am cerut decat sa rezolve toate aceste probleme si imediat reluam colaborarea convenita.

3. Am retras acceptul Asociatiei pentru comercializarea produselor cu insemnele Universitatii, pentru urmatoarele motive :
- am hotarat ca intreaga activitate de comercializare de produse sa se faca in cadrul U CRAIOVA SA, in acest sens ,am hotarat ca aceasta activitate sa se desfasoare sub autoritatea lui Marius Sorinel Tanasie, care fusese numit si secretar general al clubului.
- un alt motiv este acela, ca datorita lipsei de competenta si experienta in domeniu, cei de la Asociatie ajunsesera sa vanda produse denumite oficiale ale clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar care erau de proasta calitate si cu linii de design care nu aveau nicio legatura cu istoria si traditia clubului de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, per exemplu : pe site-ul oficial al Asociatiei, se ofereau tricouri spre vanzare catalogate ca si oficiale ale FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, dar care erau identice ca si design cu cele in care evolua CLONA. Pentru acest lucru le-am atras atentia inainte de a primii acordul, dar nu l-au respectat.
- nu in ultimul rand, potentialul de profit care ar putea sa reiese din aceasta activitate, sa se regaseasca in cadrul clubului si nu in cadrul unei Asociatii de Suporteri care are un alt rol. Ei pot sa isi comercializeze produse cu insemnul propriu al Asociatiei si in niciun caz cu cel al lui FC UNIVERSITATEA CRAIOVA. Ei sustin in permanenta ca sunt independenti si asa este, insa cand vine vorba de venituri financiare apeleaza la resursele clubului, ceea ce este de neacceptat.

4. Cu privire la fuziunea pe care le-am propus-o ,dintre Asociatia Suporterilor si Asociatia infiintata de mine in anul 2007, respectiv COMUNITATEA SUPORTERILOR FC UNIVERSITATEA CRAIOVA este adevarat ca le-am propus-o. Am facut-o din urmatoarele motive :
- fuziunea avea ca scop acoperirea problemelor grave juridice pe care le are Asociatia Supoerterilor
- in urma fuziunii urma ca aceleasi persoane fizice, care acum fac parte din Comitetul Executiv al AsociatieI Suporterilor sa devina membri ai Comitetului Executiv ai Asociatiei care rezulta in urma fuziunii.
- Deja, asociatia COMUNITATEA SUPORTERILOR FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, detine
25% din club si prin fuziune am fi evitat vnzarea de actiuni de la o persoana juridica la cealalta, care ar fi trebuit facuta pe valoarea nominala a actiunilor si cum Asociatia Suporterilor nu ar fi putut sa onoreze acea plata. s-ar fi creat fel si fel de speculati, ca nu stiu ce vreau eu sa le fac....sa le cer bani,etc..
5. Cu privirea la solicitarea mea de bani cu imprumut este o mare nemernicie si aceasta minciuna m-a afectat foarte mult. Intr-una din zile, tangential i-am solicitat lui Tanasie Marius daca ar putea sa plateasca din contul Asociatiei suma de 9500 de lei in favoarea clubului U CRAIOVA SA, o datorie a acestui club catre stat, urmand ca in cca. 10 zile sa ii primeasca inapoi. Banii nu imi trebuiau mie, ci ii platea cu ordin de plata in contul trezoreriei.

As mai avea sa spun si multe alte motive, legate de modul de organizare si competentele unor persoane raportate la principiul pentru care s-a constituit asociatia. De fapt, asa-zisul comunicat nu este al Asociatiei Suporterilor, ci a fost facut de talibanii infiltrati de Rotaru, care au planuit exact pentru aceasta saptamana sa intoxice si sa se creeze impresia ca " nimeni nu se poate intelege cu Mititelu, iata nici suporteri.....si ca Mititelu este capul rautatilor" exista chiar probabilitatea ca peste cateva zile, sa ne trezim cu un comunicat in care aceastia, sustin proiectul CSU.

Avand in vedere faptul ca aceasta Asociatie este dezorganizata total, neexistand o coorenta si o legitimitate a persoanelor care sustin ca o reprezinta, inchid orice colaborare cu aceasta persoana juridica, care nu mai este abilitata in niciun fel sa promoveze actiuni ce au legatura cu reorganizarea clubului de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA, avand in vedere ca scopul ei a fost deturnat de la cel intial, insa las usa deschisa membrilor AsociatieI, care inca mai cred in mine ,pentru a se inscrie in COMUNITATEA SUPORTERILOR FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, o asociatie foarte bine organizata juridic,avand ca fondatori nume sonore a fotbalului craiovean. O asociatie curata care nu are niciun leu datorie la nimeni.
Eu si apropiatii mei urmeaza sa iesim din cadrul acestei Asociatiei, in care avem calitatea de membrii.
Proiectul meu ca intr-o zi clubul sa apartina suporteriilor, ramane in picioare si cu siguranta asta se va intampla pe termen mediu sau lung . Stiu ca planeaza foarte multe suspiciuni cu privire la persoana mea, dar niciodata nu am facut ceva care sa intra in contradictie cu interesele reale ale UNIVERSITATII CRAIOVA", a scris Mititelu pe pagina sa de facebook.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
craioveanu91
craioveanu91  •  09 Iulie 2015, 15:07

asta crede ca si nevast-sa e femeia lu rotaru :)) cand de fapt e a noastra :))))

fan_stiinta
fan_stiinta  •  09 Iulie 2015, 09:00

aloo scclavii booveanului pe frecventa? SPER SA NU SCAPATI IN VECII VECILOR DE STAPANUL VOSTRU, escrocul mititelu! AMIN! :))))))

antalmihai
antalmihai  •  09 Iulie 2015, 06:55

*** ,mititelule! toata lumea stie asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează