FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U - ASA 1-2

Mureşul are 5 puncte avans! » CS U Craiova a fost învinsă a doua oară sub comanda lui Ovidiu Stîngă, 1-2 cu ASA

Articol de - Publicat duminica, 02 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 martie 2014 00:46

Cu succesul de aseară, ASA se distanţează faţă de principala contracandidată la locul 1 în clasamentul ce va funcţiona din play-off.

Oltenii au făcut-o lată! Stilul casei. Chiar în primul "oficial" pe 2014 şi după mai mult de un milion de euro investiţi în transferurile iernii. Au început în forţă derby-ul seriei, aseară, cu ASA, dar au terminat respirînd disperaţi întrucît ardelenii au avut o repriză secundă controlată autoritar.

După cum a început partida, mai ales cu golul internaţionalului macedonean Kitanovski (27), reluare din careu după centrarea lui Ferfelea, alb-albaştrii nu se gîndeau că vor fi luaţi la bani mărunţi de elevii "Moţului".

Doar că Tomozei (54) i-a trezit la realitate pe cei din Bănie, şut în forţă din marginea careului, iar Hora (66), gol din 3 metri după şutul tare al lui Voiculeţ respins în lateral de Brac, a redus la tăcere asistenţa de 5.000 de oameni de pe "Central".

Elevii lui Stîngă au pierdut nu doar poziţia întîi în clasamentul sezonului regulat, dar au şi un deficit de 5 puncte de recuperat faţă de ASA, liderul actual în ceea ce priveşte play-off-ul ce determină cele două promovate ale seriei.

Varga a răcit
A lipsit, aseară, Dacian Varga, fotbalist plătit cu 10.000 de euro pe lună şi adus în iarnă în Bănie. "Este izolat de echipă, a răcit teribil, am zis să nu dea vreun virus. Nu s-a mai antrenat de două zile, acum e mai bine, însă nu puteam risca", a comentat Stîngă.

"Sînt bucuros de victorie. Cred că şi noi, şi CSU am merita şi-am face faţă în Liga 1. Dar nu ne considerăm promovaţi" (Ioan Ovidiu Sabău, antrenor ASA)

"Mergem înainte! Un antrenor trebuie să se teamă tot timpul că ar putea fi demis" (Ioan Ovidiu Sabău, antrenor CSU)

"CS Universitatea rămîne favorită la promovare alături de ASA. Cred că ambele echipe vor reuşi să ajungă în prima ligă" (Emil Săndoi, ex-selecţioner România U 19)

CS U - ASA 1-2 (1-0)
Au marcat: Kitanovski (27) / Tomozei (54), Hora (67)

CSU: Brac - Kitanovski, Tomic, Fl. Pătraşcu, Vătăjelu - Precup - Cr. Ganea, Ferfelea, Valskis, Sin (Pleşan, 68) - Curelea. Antrenor: Ovidiu Stîngă

ASA: Botoşer - Tomozei, Gugu, Sepsi, Szilagyi - N'Doye, Onicaş - Buhăescu, Voiculeţ, Bumba - Hora. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

La antrenament, nu la Slatina!
Aşa cum au anunţat, cei de la Ştiinţa nu s-au prezentat ieri dimineaţă la Slatina, pentru meciul cu FC Olt. La stadion, pe lîngă echipa gazdă şi oficialii partidei, au venit şi 1.000 de localnici, care le cereau propriilor fotbalişti să evolueze între ei! În tot acest timp, jucătorii craioveni se pregăteau la Leamna!

"O să vedem dacă pierdem meciul cu 3-0. Dacă ajungem la judecată, cei de la FC Olt să demonstreze că sînt afiliaţi la FRF! În continuare, rog federaţia să ne mai amîne şi meciul viitor, cu FC Bihor, ca să apucăm să ne antrenăm cum trebuie, fiindcă nouă nu ni s-a permis asta", a declarat ieri Adrian Mititelu.

Citește și:

„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Campionate
Kylian Mbappe, primul mesaj după ce a fost prezentat la Real Madrid + Imaginile care spun totul
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”
Superliga
Tavi Popescu, mesaj de pe patul de spital » Ce a pățit jucătorul de la FCSB: „E prima oară în viață”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (25)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  08 Martie 2014, 19:50

HAI MURESUL HAI ARMATA.

bukkosibarna
bukkosibarna  •  08 Martie 2014, 19:50

HAI MURESUL HAI ARMATA.

glont
glont  •  08 Martie 2014, 12:39

Adevarul este ca CSU nu are antrenor.Stanga e o facatura de antrenor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează