FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC UNIVERSITATEA - MINERUL MOTRU

N-au ars ceaţa » Meciul Universităţii Craiova cu Motru a fost amînat pentru azi

Golul de ieri al Științei a venit de undeva din ceață
Golul de ieri al Științei a venit de undeva din ceață

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 noiembrie 2013 20:39

La revenirea acasă, Ştiinţa n-a bifat decît 27 de minute, aseară, cu Minerul Motru, partida urmînd să se reia azi, de la scorul de 1-0 pentru trupa lui Napoli. Meciul a fost întrerupt din cauza vremii.

Ceaţa a fost aseară principalul duşman al Ştiinţei la revenirea, ca gazdă, pe stadionul " Ion Oblemenco" după doi ani şi jumătate. Nici cîntecele celor 1.000 de spectatori, nici anvelopele arse în spatele tribunei I n-au putut permite reluarea jocului.

Ceaţa a fost mai rea decît rivala CS Universitatea. Meciul dintre FC Universitatea şi Minerul Motru se reia astăzi, de la ora 13:00, din minutul 27, cînd arbitrul Florin Mazilu a decis întreruperea partidei.

Se va porni de la 1-0 pentru Ştiinţa, Baird deschizînd scorul în minutul 25, după ce şutul-bombă al lui Dorel Stoica a fost respins cu greu de portarul advers. Mititelu a dispus înlocuirea la tribuna a II-a a stemei CraiOlguţei cu cea a grupării sale, iar azi speră să învingă în premieră după 4 meciuri fără victorie.

"Am apelat la un obicei arhaic, din bătrîni, ce-am auzit şi eu la alţii. Speram ca focurile să fugărească mai repede ceaţa" ( Adrian Mititelu, patron FC Universitatea)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează