FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

N'Koyi a adus victoria Rapidului în meciul cu Academica Clinceni şi vorbeşte despre problemele din Grant: "Alexa vrea să avem agresivitatea lui!"

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2015 00:00

Congolezul Patrick N'Koyi (25 de ani) are numai cuvinte de laudă despre antrenorul Dan Alexa, spune că situaţia nu e tocmai roz la Rapid, dar crede că poate ajuta echipa să revină în Liga 1

- Patrick, ai fost omul decisiv al Rapidului în ultima etapă din L2. Cum te simți?
- Sînt fericit că am înscris, dar a fost un meci foarte greu, cu un ritm bun. Trebuie să muncim mult pentru a putea să revenim acolo. E clar că acesta este obiectivul principal al echipei noastre în acest moment. Sîntem acolo, sus, în clasament, dar nu ne putem mulţumi cu ce am realizat pînă acum.

- Care mai este situaţia la Rapid?
- Este un moment foarte dificil, dar trebuie să mergem înainte şi să sperăm că lucrurile se vor îndrepta curînd. Noi trebuie să ne concentrăm mult, să încercăm să dăm maximum la fiecare meci şi aşa vom scăpa şi de probleme. Din păcate, sîntem în Liga a doua şi aici e mult mai greu.

- Vorbeşti de probleme financiare?
- Da! Probleme pe care le are orice echipă din fotbalul românesc, chiar şi din prima ligă. Cine spune că nu are probleme financiare în acest moment nu spune adevărul! E greu, dar n-avem ce face. Mergem înainte.

- Cum e Dan Alexa cu voi?
- E excepțional! Are un potenţial foarte mare, ne vorbeşte foarte mult, chiar este omul de sprijin la această echipă. Un antrenor tînăr, ambiţios, cu multă dorinţă de muncă. Ne cere la fiecare meci să fim ca el, să avem agresivitatea lui, să fim duri! Să fie numai jucători ca Alexa pe teren. E unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat.

"Am un obiectiv personal pe care mi l-am fixat în momentul în care am ajuns la Rapid şi sper să reuşesc să-l îndeplinesc. O să-l ţin secret, pentru că altfel n-ar mai fi un obiectiv personal"
Patrick N'Koyi, mijlocaş Rapid

  • CEAHLĂUL - DUNĂREA CĂLĂRAŞI 0-3

Costel Ilie a demisionat

Cu o singură victorie după 5 etape la Ceahlăul, Costel Ilie a decis ieri dimineaţă să demisioneze din funcţia de antrenor principal al nemţenilor. "Ilie s-a săturat să fie luat la mişto de cei din conducere. Îşi bat joc de această echipă! În fiecare zi se făceau numai promisiuni, dar nu se întîmpla nimic. Fiecare făcea ce voia la echipa asta, ce poţi să faci cînd nu ai nimic! Angelo Massone nu face nimic. Sîmbătă, cînd i s-a cerut să plătească salariile restante ale fotbaliştilor, a fugit şi n-a băgat pe nimeni în seamă! E ruşinos", spune un apropiat al tehnicianului. Interimari au rămas Mihai Ionescu şi Radu Lefter.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Octombrie 2015, 15:20

Cum se pronunta numele acestui jucator de liga a II-a prezentat la rubrica de liga1?

magura
magura  •  05 Octombrie 2015, 09:07

ce mare secret a spus? Orice echipa are probleme financiare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează