FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Negocieri cu Gigi "Corsicanu'" » Azi se decide viitorul Rapidului

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 noiembrie 2013 12:00

Romeo Surdu a fost convins de fostul şef al galeriei Rapidului ca să renunţe la o parte din suma solicitată de atacant

Adunarea Creditorilor se întîlneşte astăzi pentru a stabili dacă acceptă sau nu planul de organizare. Dacă planul nu este acceptat de creditori, Rapid intră în faliment. Totuşi, în cazul în care părţile se înteleg şi semnează, planul de organizare merge mai departe, pe 22 noiembrie, la judecător, care trebuie să accepte la rîndul său.

Unul dintre cei mai vehemenţi creditori este fostul atacant al giuleştenilor, Romeo Surdu, care a cerut o sumă totală de 850.000 de euro, însumînd salariul pe doi ani de contract şi despăgubiri de 400.000 de euro, pentru că i-a fost reziliat angajamentul forţat.

Totuşi, acesta a confirmat pentru Gazetă că a fost înduplecat de conducătorii giuleşteni să aibă o discuţie pe această temă: "Am vorbit sîmbătă la telefon atît cu domnul Zamfir, cît şi cu fostul liderul galeriei, domnul Corsicanu', şi am acceptat să ne întîlnim luni pentru a avea o discuţie, să negociem. Sînt dispus să renunţ la o parte din sumă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
dereu
dereu  •  14 Februarie 2014, 18:56

iti dai seama ce negociaza tiganul asta de corsixanul pelicanu..cu cutitul la gatul lui surdu..

dereu
dereu  •  14 Februarie 2014, 18:53

cica domnu corsicanu.....acest parazit social..

adiharna
adiharna  •  20 Noiembrie 2013, 11:42

Bun plan a facut si Zamfir asta.La trimis la negocieri pe interlopul asta de Corsicanu. Ce rol are asta in cadrul clubului si cum de a ajuns in conducere nu stiu. cica a fost sef de galerie.Eu la cate meciuri ale Rapidului am fost si am fost in galerie pt ca sunt suporter,il vedeam pe asta prin galerie dar sa incurajeze echipa NICIODATA ! Vine,sta ca la teatru si cica e mare rapidist. P.S : Sunt suporter rapidist,dar nu reusesc sa schimb stema lui dinamo din dreapat. Pe nickul meu nu pot sa intru ca m-au cenzurat stelistii astia din gsp.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează