FOTBAL  »  LIGA 2  »  CEAHLĂUL VREA SĂ ŞTIE INTENŢIILE CAMPIOANEI CFR CLUJ

Nemţenii cer un răspuns final în privinţa lui Villadsen

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2010 00:00

Campioana României, CFR Cluj, a fost una dintre echipele din ţară ce s-au interesat de achiziţionarea portarului Thomas Villadsen de la Ceahlăul, recent retrogradată în liga secundă. A mai fost Dinamo, dar "cîinii" au renunţat de mai multă vreme la variantă. Mîine vor sosi la Piatra Neamţ agenţii danezului pentru a discuta despre soarta jucătorului, aşa că moldovenii le-au solicitat celor de la Cluj un răspuns final în privinţa nordicul.

Preţul lui Villadsen este de 300.000 de euro, dar poate pleca şi pentru 200.000 de euro. Impresarii lui Villadsen susţin că fotbalistul are posibilitatea de a juca fie în liga secundă olandeză, fie în Grecia, în prima divizie. Şi lui Villadsen i-ar surîde să se întoarcă în Olanda, unde a mai evoluat la FC Emmen, fiind votat chiar cel mai bun goal-keeper al ediţiei 2007-2008 în Eerste Divisie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
albusibiu
albusibiu  •  08 Iulie 2010, 13:56

Chiar daca a avut si 2-3 greseli, acest portar a fost una dintre surprizele placute ale campionatului nostru. Dupa Buchta de la Medias acesta ar putea fi al doilea portar bun din campionatul nostru. Iar la ce are CFR-ul in poarta, jumatate din goalkeeperii din campionatul nostru ar merita transferati si pusi titulari. In noul antrenor cu portarii sta toata speranta noastra!

boolq
boolq  •  08 Iulie 2010, 13:35

bun portar!

mateiserban
mateiserban  •  08 Iulie 2010, 13:15

ce sa faca cu villadsen asta ca are 1,70 inaltime

Vezi toate comentariile (3)
Comentează