FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS COLENTINA - FC BRAŞOV 2-1

Noi contre la vârful ligii secunde: "Ce a făcut Oprița e mai grav"

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 17:11

Jocul dintre FC Braşov şi Juventus, disputat sâmbăta trecută şi
încheiat cu victoria bucureştenilor cu 2-1, a fost unul tensionat mai ales în declaraţiile de dinainte şi de după meci.

Ecoul duelului nu s-a încheiat încă, iar după contrele dintre Daniel Opriţa şi Cornel Ţălnar, antrenorul secund al „stegarilor”, Mihai Stere, a intrat şi el în „meci”, răspunzându-i fostului jucător al
Stelei şi al lui Dinamo pentru atacurile la adresa băncii tehnice a
lui FC Braşov.

„A spus că cei de la Braşov nu ştiau unde este stadionul celor de la Juventus. Nu e vorba despre mai mulţi, a făcut referire la mine şi îmi asum acest lucru. Nu am jucat la nivelul lui Opriţa, e adevărat, dar nu ştiu ce e mai grav: să nu ştii unde e stadionul din Colentina sau să vii pe Stadionul Tineretului şi să nu ştii că are bănci de rezerve, să stai în spatele acestora”, a afirmat „secundul” lui FC Braşov.

La fel ca „principalul” Cornel Ţălnar, Stere face referire la faptul că Opriţa nu este licenţiat ca antrenor, pe foaia de joc a celor de la Juventus acest post ocupându-l Marin Barbu.

„Lui Opriţa nu vreau să îi răspund pentru că nu ştiu în ce calitate vorbeşte. De maseur, poate. El nu e antrenor. El cară chelenul la echipă. Să discute cu maseurii mei”, a spus şi Tălnar, imediat după derby-ul de sâmbătă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează