FOTBAL  »  LIGA 2  »  GAZ METAN

Nu cedează

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Medieşenii nu vor ceda locul în prima ligă, dacă reuşesc pro­mo­varea. “Este exclusă orice dis­cuţie pe această temă. Nu vin­dem nici un loc, vrem să jucăm în Liga 1, acesta e obiec­tivul nostru”, a declarat ieri preşedintele Cindrea, infirmînd zvonurile legate de un posibil acord cu UTA sau “U” Cluj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  02 Mai 2008, 21:21

Pentru "un suporter": orasul se numeste Targu Mures,judetul e Mures :)))))

 •  02 Mai 2008, 17:45

mai dane nu vreau sa te jignesc dar esti un BOU ... pai cum poti tu sa zici ca la 7pct de locul 3 le cu 6 etape inainte de final le tremura chilotii pai tu ar trebui sa te bucuri ca au ajuns aici si ptr un oras ca medias nu este putin lucru ce sa mai zica altii ex: SIBIU , MURES , SATU MARE , BAIA MARE .... ETC. asa ca te rog sa tragi concluzile la final nu acum cand suntem aproape de o noua promovare .

 •  02 Mai 2008, 13:35

cosmine ce loc sa cedeze ? tu nu vezi ca au inceput deja sa cedeze meciurile din b pe sub mana?tu nu vezi ca le tremura chilotii pe ei ca se vad intrati in a?si se sperie la gandu ca vor juca cu echipe mai tari ca ei?or sa dea vina pe ghinion asa cum fac in fiecare an.nu stiu cum nu i spanzura suporterii de pasarela?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează