FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI TIMIȘOARA - UTA

Număr incredibil de fani așteptat la un meci din Liga a 2-a + o absență importantă pentru una dintre echipe

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2017 09:11

ASU Poli Timişoara şi UTA Bătrâna Doamnă îşi definitivează pregătirile în vederea derbiului dintre cele două echipe programat duminică seara, pe arena Dan Păltinişanu, în încheierea etapei cu numărul 35 din eşalonul secund.

Va fi o mare afluenţă de spectatori, peste 15.000 de privitori urmând să se afle în tribunele arenei timişorene, la un meci mereu special. Gazdele, fără presiune la acest joc, nu îl vor avea la dispoziţie pe unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lot.

Fundaşul central Ioan Mera este suspendat după cartonaşul roşu văzut în partida cu Dunărea Călăraşi. "Toată lumea ştie ce înseamnă acest meci pentru cele două oraşe. Nu contează banii, prima sau alte stimulente de acest fel.

Concentrare şi dăruire, despre aceste lucruri vorbim la un derby Timişaoara-Arad", a spus experimantatul apărător central al trupei antrenate de Sorin Brândescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
161053564336204
Petre Petre  •  20 Mai 2017, 11:11

UTA este NUMAI UNA !!! si doar ea conteaza ,cimisorenii sunt *** nostri !Fortza UTA ,VICTORIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează