FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFERURI

O echipă de Liga a 2-a l-a refuzat pe N'Doye, dar își anunță intenția de a lua jucători de la Dinamo

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 09:00

Dunărea Călăraşi și-a reluat pregătirile în vederea noului sezon. Conducerea clubului analizează şi oportunitatea efectuării unui cantonament în Antalya.

"Ce mă interesează, în primul rând, este posibilitatea de a avea terenuri corespunzătoare pentru pregătire. Avem două variante, un stagiu în Turcia sau, dacă nu vom merge în Antalya, un cantonament în ţară", a punctat antrenorul Adrian Mihalcea.

Acesta nu a agreat o trecere a lui Ousmane Ndoye la Dunărea Călăraşi aşa cum s-a vehiculat în această iarnă. "Vrem să creionăm o echipă care să se lupte, în stagiunea următoare, pentru locurile fruntaşe.

Preşedintele nostru m-a informat despre o discuţie cu Ousmane, un jucător admirabil, de altfel. Nu m-a interesat pentru că nu urmăresc un interes pe termen scurt.

Am vorbit şi cu nea Ando în legătură cu împrumutul unor tineri jucători de la Dinamo. Acesta lucru se va putea întâmplă dacă am putea obţine detaşarea unor fotbalişti care ne interesează pe cel puţin un an şi jumătate", a spus Mihalcea la Sport Total FM.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
khal_37
khal_37  •  12 Ianuarie 2017, 21:34

Anghelache infiinteaza noua ,,cooperativa''....

sexilian
sexilian  •  12 Ianuarie 2017, 12:47

mihalcea asta a faramat tot ce facuse GANEA,inainte faramase SLOBOZIA,un atarnat printre ANTRENORI,fraieri sunt doar CALARASENII.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează