FOTBAL  »  LIGA 2  »  CLINCENI

O echipă din Liga a 2-a își caută antrenor! Bolohan și-a dat demisia după 2-3 cu Satu Mare

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 12:31

FC Clinceni s-a despărţit de antrenorul Mugur Bolohan după ce ilfovenii pierdeau, runda trecută, la Satu Mare, dramatic, 2-3, în confruntarea cu Olimpia.

"M-am întâlnit cu Mugur, la două zile după meci, şi m-a informat că a decis să renunţe. Situaţia echipei este delicată şi antrenorul a luat această decizie în speranţa unei redresări a grupării noastre.

Nu ne grăbim, cu numele noului tehnician, dar va trebui să găsim o soluţie adecvată" a punctat Alex Dragomir, vicepreşedinte al Consiliului de Administratie al clubului din Clinceni, la Sport Total FM.

Dacă Mugur Bolohan s-a despărţit de echipă, după un start de sezon dezamăgitor, Dragomir a revenit asupra deciziei de a renunţa la conducerea grupării din Clinceni.

"Finanţatorul formaţiei noastre, Laurenţiu Ilie, m-a convins să rămân deşi eram decis să renunţ şi eu. Va trebui să ne reglăm bine paşii, până în iarnă, atunci când vom face o analiza completă a situaţiei grupării noastre", a mai punctat tânărul conducător al grupării din Clinceni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează