FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS BALOTEȘTI

O formație din Liga a 2-a nu vrea să-și vândă cei mai buni jucători la contracandidatele din campionat: "Doar în Liga 1"

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 14:22

CS Baloteşti nu a avut un parcurs mulţumitor în prima parte a campionatului în condiţiile în care echipa se află, la finele acestui an, pe un loc retrogradabil.

Conducerea clubului organizează, astăzi, un banchet de final de sezon pentru jucătorii antrenaţi de Cornel Nica în cadrul căruia se vor stabili şi primele acţiuni legate de abordarea returului de campionat.

Principalii marcatori ai echipei, Claudiu Herea şi Marius Bâtfoi, sunt cei mai curtaţi jucători ai grupării în această perioadă de vacanţă competiţională.

"Despre  o eventuală plecare a lui Bâtfoi discutăm, analizăm bine situaţia. În schimb, Claudiu Herea este netransferabil la o altă grupare de eşalon secund. El poate pleca doar în prima ligă", a punctat Cătălin Împăratu, managerul general al echipei din Baloteşti.

Herea se află în atenţia grupării Dunărea Călăraşi care l-a mai solicitat şi în vara acestui an. Claudiu Herea a marcat de zece ori pentru CS Baloteşti în prima parte a campionatului.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează