FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Oprița și-a învins prietenul, care contestă însă arbitrajul! Replica fostului "secund" de la Steaua

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 10:20

Juventus Bucureşti a trecut de ultima clasată, Metalul Reşiţa, scor 2-1, la capătul unui joc tensionat. Daniel Opriţa, antrenorul liderului, l-a învins, cu acest prilej, pe Cătălin Rufă, finanţatorul echipei reşiţene.

Cei doi colaboraseră foarte bine, la Reşiţa, şi menţin o relaţie apropiată şi în prezent. Dacă Rufă a contestat arbitrajul lui Dan Botescu, Opriţa a fost ferm.

"A fost penalty clar şi eliminare justă pe un teren impracticabil, pe care ne-am descurcat foarte greu! Toată lumea este cu ochii pe noi şi comentează în fel şi chip.

Nu suntem Barcelona, puteam avea şi jocuri mai slabe, dar ne clasăm, detaşat, pe primul loc în clasament. Şi să nu credeţi că la noi la Juventus sunt salarii foarte mari, ci de bun simţ.

Trebuie să simţim performanţa, să fim plătiţi la obiectiv, să avem ce oferi pentru a putea cere apoi", a precizat Daniel Opriţa la Sport Total FM.

Juventus are un final de sezon dificil în condiţiile în care joacă, vineri, la Mioveni, şi primeşte, apoi, acasă, replica celor de la FC Braşov.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează