FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, 16:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Ovidiu Stîngă şi Nicolo Napoli se gîndesc deja la confruntarea orgoliilor dintre Ştiinţa Olguţei şi Ştiinţa lui Mititelu

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 noiembrie 2013 10:33

Stîngă şi Napoli au trecut peste amărăciunea înfrîngerii, respectiv a faptului că a fost egalat în prelungiri, şi se gîndesc deja la confruntarea orgoliilor dintre Ştiinţa Olguţei şi Ştiinţa lui Mititelu


CS Universitatea Craiova a pierdut cu 1-0 la Bistriţa, Gloria s-a apropiat la un punct, dar Ştiinţa Olguţei rămîne lider al Seriei B2 înaintea meciului-şoc de sîmbătă, de la ora 16:00, cu FC Universitatea.

Războiul Craiovelor se va da în Bănie, pe "Ion Oblemenco", iar Ovidiu Stîngă încearcă să-şi păstreze cumpătul după eşecul din Ardeal: "Pierzi atunci cînd iei gol uşor şi nu reuşeşti să marchezi din ocaziile pe care le ai. Rezultul de la Bistriţa nu reflectă realitatea din teren, dar am ratat prea mult, iar Gloria ne-a pus în cîteva rînduri în dificultate. Fotbalul nu înseamnă un singur meci, războiul promovării nu l-am pierdut, ci doar o bătălie. Un egal era mai echitabil. Mi-aş fi dorit să continuăm seria victoriilor, dar odată şi odată trebuia să se întîmple să pierdem! Acum, pregătim cu încredere meciul de sîmbătă".

FC Universitatea a scăpat victoria cu Olimpia Satu Mare (1-1), Ştiinţa lui Mititelu fiind egalată în minutul 90+2, ceea ce pune 6 puncte între ea şi rivala sa, CraiOlguţa. "Ar fi trebuit să fim concentraţi pînă la final, însă nu mai putem întoarce soarta meciului. Sper că am învăţat ceva în perspectiva partidei cu CSU. Ne pregătim ca să învingem sîmbătă, mai ales că va fi o întîlnire specială", a comentat Nicolo Napoli.

7 victorii la rînd avuseseră cei de la CS Universitatea pînă la eşecul de sîmbătă, de la Bistriţa

4 meciuri consecutive fără vreun succes a înregistrat FC Universitatea de la victoria cu 1-0, la Roşiori, în faţa Bistriţei (1-0)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (35)
aius
aius  •  18 Noiembrie 2013, 21:36
Postat de savoss pe 18 Noiembrie 2013, 19:25

Domnule ziarist al lu' Peste, Stiinta e numai una. Cealalta este Clona Olgutei. Asa sa-i spui. Ai inteles? Prrrrostule!

subscriu....

savoss
savoss  •  18 Noiembrie 2013, 20:47
Postat de nicumarin pe 18 Noiembrie 2013, 20:15

Mai am o nelamurire ? intreb pe fanii lui CSU care posteaza aici de ce si-u trecut ca imagine de cont stema lui FCU ?!? ha ?

Am si eu o nelamurire. Ce cauti printre oameni?

savoss
savoss  •  18 Noiembrie 2013, 20:46
Postat de nicumarin pe 18 Noiembrie 2013, 20:13

As vrea si eu sa stiu de ce continuati sa vb de Stiinta Olgutei si de Stiinta adevarata a lui Mititelu. Ma intreb daca a-ti citit careva actele postate de mititelu pe site-ul echipei lui unde pretinde ca acele fituici clarifica problema continuitatii echipei. Daca le-ati citit a-ti fi inteles ca echipa aia a lui nu are nici o treaba cu echipa adevarata. aia a murit atunci in 1991. Va e frica sa recunoasteti ca vreme de atatia ani a-ti sustinut o ...clona ?!? Va e frica sa recunoasteti ca, legal, juridic, CSU e singura care continua echipa echipei ce castiga titlul in 1991 ? daca citind actele nu v-ati dat seama de asta domnilor ziaristi mergeti la pascut vaci. E mai sanatos.

Nu e vina ta, ai stat prea mult de vorba cu ursii. Din postura de câine.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează