FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Palmă morală dată CraiOlguței de Balaci: "Mă alătur proiectului adevăratei Universitatea, în Liga a 4-a!" » A doua veste mare primită azi de fanii Științei

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2015 21:06

Ilie Balaci a comentat azi anunțul că FC U Craiova revine în fotbal din sezonul viitor, urmînd a fi înscrisă în Liga a 4-a.

"Minunea blondă" le-a dat o veste uriașă fanilor Științei și, în același timp, o palmă morală celor de la CS U Craiova, care au încercat fără succes în două rînduri să-l aducă în club.

Ilie Balaci a comentat azi anunțul că FC U Craiova revine în fotbal din sezonul viitor, urmînd a fi înscrisă în Liga a 4-a.

"Minunea blondă" le-a dat o veste uriașă fanilor Științei și, în același timp, o palmă morală celor de la CS U Craiova, care au încercat fără succes în două rînduri să-l aducă în club.

Echipa care se reorganizează pe un parteneriat Mititelu - asociația suporterilor "Știința Sîntem Noi" e numită de Balaci "adevărata Universitatea Craiova".

Balaci este în acest moment președintele onorific al asociației "Știința Sîntem Noi" și anunță că și-a dat acordul să fie numit în aceeași funcție și la clubul din Liga a 4-a. 

“Am decis să mă alătur adevăratei Universitatea Craiova deorece am considerat că oraşul Craiova merită să aibă două echipe. Momentan voi deţine o funcţie onorifică, iar apoi voi discuta cu băieţii de acolo să vedem ce este de făcut pe viitor.

Lui Balaci îi place să se implice acolo unde se doreşte performanţă. Sînt sigur că la început o să ne fie greu, deoarece nu e uşor ca unii să aibă avantajul susţinerii Primăriei din Bănie, iar alţii nu. Însă m-aş bucura dacă sprijinul meu o să conteze pentru ei mai mult ca sprijinul primăriei pentru CS U.

Chiar dacă echipa o va lua din judeţ sau de unde va fi înscrisă este important ca spiritul Ştiinţei să nu moară niciodată. După ce voi ajunge la Craiova voi cunoaşte mai multe lucruri despre noul proiect. Momentan nu pot să vă spun că voi fi şi antrenorul echipei pentru că mai e mult pînă lucrurile se vor pune la punct. Să facem noi rost de bani, iar apoi o să vedeţi că o să avem şi o echipă puternică. Important e ca suporterii să aibă răbdare şi să vină dupa Ştiinţa la fiecare meci, asta e palma morală pe care poţi să le-o dai adversarilor noştri", a spus Balaci conform Fanatik.

Echipa a obținut azi certificatul de identitate sportivă

După anunțul lui Balaci, a doua veste mare pe care o primesc azi fanii Științei e că echipa a primit certificatul de identitate sportivă de la Registrul Sportiv de pe lîngă Ministerul Tineretului şi Sportului. Iată comunicatul postat azi pe site-ul oficial al Universității:

"Registrul Sportiv de pe lîngă Ministerul Tineretului şi Sportului
a eliberat Certificatul de Identitate Sportivă pentru structura sportivă U CRAIOVA SA, societate care asigură continuitatea sportivă şi tradiţia echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Astfel că începând de astăzi, din punct de vedere juridic, clubul de fotbal Universitatea Craiova este în fiinţă.

Reamintim faptul că raportat la Actul Constitutiv al societăţii Fotbal Club U Craiova SA, dar şi prin aportul mărcii de la OSIM, Fotbal Club Universitatea Craiova - noua structură U CRAIOVA SA este continuatoarea de drept şi de fapt a echipei de fotbal Universitatea Craiova.

De asemenea, conform Actului Constitutiv, toate activităţile sportive şi cele conexe din cadrul U CRAIOVA SA se vor desfăşura sub numele de Fotbal Club Universitatea Craiova".

Fanii pot cumpăra produsele noii echipe

Pe site-ul Asociației "Știința sîntem noi" fanii olteni își pot achiziționa produse cu Universitatea Craiova, începînd de ieri fiind publicate imagini cu acestea. Suporterii pot  cumpăra respectivele articole de AICI.

Citește și: VIDEO Toate detaliile despre revenirea Științei » Noua societate, acționariat, Ligă, stadion, palmares, cine dă banii, cum poți deveni membru cotizant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (199)
1429283900726653
Niculae Blaga  •  14 Iunie 2015, 08:59

bravo BALACI SE VEDE CA AI DIN GANDIREA LUI LUCE AI SI ROSU SI ALB

danyla
danyla  •  03 Iunie 2015, 09:23

3 iunie 2015 !!! ... Balaci la Digi Sport !! ... Dialog Ilie Balaci - Decebal Radulescu ... - - Care este treaba la Craiova domnule Balaci... este CSU Universitatea?... sunt 2 echipe...? Ilie Balaci : " Pai este... UNIVERSITATEA ca asa se numeste si este UNA! ... Caalalta NU MAI EXISTA! ... Si nici nu va mai exista cat Mititelu este acolo" - Dvs la ce echipa ati jucat? ... Ilie Balaci : "La asta... cu stema in triunghi ... si dungi alb albastre, la Clubul Sportiv Universitatea Craiova"

bezercudinu
bezercudinu  •  27 Mai 2015, 14:01
Postat de Daniel Asproiu pe 27 Mai 2015, 13:35

daca tot ai curaj a injuri lumea pe internet logheaza-te cu numele adevarat si da un masaj, nu sta ascuns ca soarecele, sa vedem si noi cine esti

cit e de inteligent se da nu stie cum il cheama cu buletinul in mina ... nai vazut de dimineata posteaza hercule virtual ,probabil e in tura

Vezi toate comentariile (199)
Comentează