FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Până aici am ajuns! O formație cu pretenții din Liga a 2-a s-a reunit, dar stadionul nu mai e racordat la rețeaua de apă caldă

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 09:33

Dacia Unirea Brăila a dat startul pregătirilor în vederea noului sezon într-o ipostază inedită. Cum stadionul Municipal nu mai este racordat la reţeaua de apă caldă, jucătorii nu au putut face duş după primul antrenament efectuat sub comanda lui Alin Pânzaru!

"Dacă nu vom avea apă o să dau un program de antrenament şi fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu. Şi aşa reunirea lotului trebuia să se facă pe 9 ianuarie şi timp de o săptămână fotbaliştii s-au pregătit pe unde au apucat.

Pe urmă, vom pleca la munte, iar când vom veni, sper să ne antrenăm pe stadionul Siderurgistul din Galaţi, aşa cum am procedat în fiecare iarnă, în această perioadă”, a declatat Alin Pânzaru pentru ziarul Vocea Brăilei.

Echipa a bifat, până acum, doar capitolul despărţiri unde figurează nume precum Victor Gârlea, Marco Enciu, Laurenţiu Petean sau Alexandru Muscă. Brăilenii pleacă, la mijlocul săptămânii viitoare, într-un cantonament centralizat la Poiana Braşov.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
adytza74
adytza74  •  18 Ianuarie 2017, 14:56

Sigur la baza Siderurgistul ca e moca. Si mai veniti si cu pretentii si lasati si numai mizerie in urma.

sandupaveliuc
sandupaveliuc  •  18 Ianuarie 2017, 10:15

Stadionul nu mai este racordat la reteaua de apa rece! Exista centrala termica pentru a produce apa calda.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează