FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Patronul Rapidului recunoaşte în premieră: "Calculul a fost simplu! Am luat echipa doar ca s-o vînd mai departe"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 11:14

Rapid este în continuare într-o situaţie dificilă, chiar dacă este pe locul 2 în liga secundă şi are şanse mari de promovare.

Problemele giuleştenilor se leagă de data de 28 martie cînd poate fi declarat falimentul clubului.

Rapid este în continuare într-o situaţie dificilă, chiar dacă este pe locul 2 în liga secundă şi are şanse mari de promovare.

Problemele giuleştenilor se leagă de data de 28 martie cînd poate fi declarat falimentul clubului.

Patronul Rapidului din acest moment, Adrian Zamfir, a recunoscut pentru prima dată că a cumpărat formaţia din Grant doar pentru a o vinde altcuiva în scurt timp:

"Calculul meu a fost simplu. Am luat Rapidul cu intenţia de a negocia apoi vînzarea. Eu şi un grup de suporteri am vrut asta, pentru a salva echipa, dar m-au lăsat singur. Am vrut să facem curăţenie în acte, iar cine vrea Rapidul să nu fie speriat de domnul Copos, cum au făcut alţii.

Toţi banii intră în club. Sînt dispus să negociez cu oricine. Cine vine va plăti datoriile curente, care nu mai sînt mari, şi preţul nominal pentru o acţiune, bani care vor intra în clubul Rapid. Sînt mai mulţi oameni interesaţi care vor să cumpere, dar aşteaptă data de 28 martie", a declarat Zamfir la Digisport.

Zamfir a explicat şi ce se va întîmpla dacă nu va reuşi să vîndă echipa: "Dacă promovăm, atragem măcar publicitate şi o să reuşim să o ţinem, dar nu la nivelul la care doresc suporterii. Viorel Moldovan face o treabă excepţională, iar băieţii chiar dacă au avut sincope eu spun că vor face o treabă bună".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
spivak
spivak  •  19 Martie 2014, 19:23

Omul trebuie lăudat fiindcă a fost singurul care s-a băgat.

realrapid
realrapid  •  19 Martie 2014, 17:31
Postat de ainraymon pe 19 Martie 2014, 15:41

Tipic pentru smenari de o anumita origine si coloratura... Parca ar vinde fier vechi!!! Ce poti sa ceri de la asemenea oameni!!!

Au cumparat echipa cand era in prag de desfiintare,tu probabil esti incapabil sa gandesti,probabil cand erai mic te bateau coloratii.

treadstone
treadstone  •  19 Martie 2014, 17:11

Bisnitar!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează