FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Pavel Badea către Adrian Mititelu: "Dragostea cu sila nu se poate, că se cheamă viol"

Articol de - Publicat vineri, 01 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 noiembrie 2013 16:27

Managerul CS Universitatea, Pavel Badea, a declarat că municipalitatea a încercat în urmă cu doi ani să-l determine pe Adrian Mititelu să nu mute echipa la Turnu Severin.

"În 2011, Primăria Craiova a vrut să încheie un contract cu Mititelu pentru stadionul "Ion Oblemenco", dar el a refuzat şi a plecat la Severin, lăsînd Craiova fără una dintre emblemele ei. S-a încercat tot posibilul ca echipa să rămînă la Craiova. Şi noi aveam nevoie de echipă, la fel cum el avea nevoie de noi, dar dragoste cu sila nu se poate, că se cheamă viol", a declarat Badea, conform micapi.ro.

În prezent, FC Universitatea ocupă locul 1 în Seria B1, în timp ce rivala, CS Universitatea, este pe poziţia secundă. Iar Mititelu se judecă în continuare, sperînd să revină cu echipa pe "Centralul" din Bănie, însă se loveşte de detalii judecătoreşti.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (44)
viorescu
viorescu  •  04 Noiembrie 2013, 07:59

"S-a încercat tot posibilul ca echipa să rămînă la Craiova" !?!?!. De atunci se tot incearca "pastrarea" echipei la Craiova. Si acum incearca din rasputeri aceeasi "schema". Gunoaie! Dusmanii n-ar fi avut succes fara astfel de cozi de topor.

petrusm
petrusm  •  02 Noiembrie 2013, 22:38

pavel badea nu a facut niciodata parte din CRAIOVA MAXIMA adica anii :1981-1984 .Pe atunci era la echipa de tineret sperante .Cand a inceput sa joace ,Balaci NU MAI JUCA ...APOI din 1984-pana in 1990 nu a mai fost STIINTA PE LOCUL 1.A fost un jucator bun ,dar nu avea loc in ,,CRAIOVA MAXIMA ,, daca ipotetic ar fi putut face acest lucru.In rest sa bage si el milioane de euro in jucatori si apoi sa ii dea moka nasului ,oracolului,lui giobanny scuipatoru etc etc ..

dicon
dicon  •  02 Noiembrie 2013, 06:52
Postat de stelistul1 pe 02 Noiembrie 2013, 02:22

Ia zi bah paragladina rezulktatul la meciul ala si dupa ai sa spui ca I-a batut steaua cu arbitrii

Comentariul tău...A fost 2-1 pentru Steaua.Lung l-a oprit pe Badea,care scapase spre poarta,prin fault,iar arbitrul nu l-a eliminat.Eu nu sunt "paragladina",dar tu esti prost rau.Invata sa scrii,apoi mai vorbim.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close