FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Planuri măreţe pentru CS U: ”Vrem în cupele europene” Supertransferuri anunţate de olteni

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 decembrie 2013 18:01

Antrenorul liderului Seriei B2, Ovidiu Stîngă, are planuri mari pentru 2014. Invitat al emisiunii "Ora de fotbal" de la Oltenia TV, tehnicianul CS Universităţii a declarat:

"Cinci jucători noi ar fi necesari pentru ca suporterii să nu mai stea cu frică pînă în ultimul minut că poate luăm gol.

Totodată, ne mai trebuie un junior foarte bun. Vătăjelu, de la Metalul Reşiţa, este un jucător foarte bun, dar nu pentru acest proiect. Aici, la CS Universitatea, ţintim cupele europene.

O să stabilim cine va pleca în viitorul apropiat. Obiectivul nostru rămîne atît promovarea, cît şi practicarea unui fotbal de calitate".

Iau fotbalişti din Olanda
Stîngă a discutat cu Pavel Badea despre posibilitatea de a aduce jucători din campionatul batav.

"Vom discuta cu impresari din Olanda despre varianta aceasta", a comentat tehnicianul. Referitor la relaţia cu fanii, Stîngă a declarat:

"Mi-aş dori să vină cît mai mulţi la antrenamente, să cunoască jucătorii. Acum nu ştiu încă pe ce cale să o apuce. Dar este democraţie, nu pot să impun eu opiniile suporterilor".

"Meciuri precum cele cu FC Universitatea te mobilizează, îmi doresc astfel de derby-uri.

Ar fi frumos ca ambele echipe să promoveze, dar mi-e teamă că un oraş precum Craiova nu are forţa necesară să ţină două formaţii în prima ligă" - Ovidiu Stîngă, antrenor CS Universitatea

"Suporterii care l-au înjurat pe Gică Craioveanu sînt oameni ce nu l-au văzut jucînd. Deşi este o emblemă a clubului nostru. E mai apreciat în Spania decît aici" - Ovidiu Stîngă, antrenor CS Universitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Decembrie 2013, 16:04

O sa le dam la mure fara explicatii la toti cei care cred despre noi ca nu avem drept sa participam la anul in cupele europene ...

1915_oltenia_fc
1915_oltenia_fc  •  04 Decembrie 2013, 09:28

Putea sa fie chiar invitata in liga 1 asa cum a fost la 1915 cand Oltenia Craiova a jucat in Seria 1,poate au acte inregula si va juca in cupe europene repede. Spun dinou CSU chiar daca nu are acum spectatori foarte multi daca face un rebranding adica sa puna CSU OLTENIA CRAIOVA ar face chiar un centenar de fotbal oficial la Craiova in prima liga 13.09.1915 Chiar si Milan va schimba stema iar o stema noua in genul Bayern Munchen adica 2 arce pe care sa scrie OLTENIA si CRAIOVA iar in centru acelas scut de la CS U pe care sa scrie doar CS Universitatea dar in colt sa apara stema Olteniei istorice adica LEUL spre VEST si ar fi un scut in genul Atletico Madrid /Bilbao).

plischi
plischi  •  04 Decembrie 2013, 06:42

se infiinteaza cupe europene pentru diviziile secunde sau ii muta pe astra de la giurgiu la craiova?!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează