FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD

Planuri pentru promovare: un ex-dinamovist a preluat una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2017 17:17

Adrian Mihalcea şi-a reziliat înţelegerea cu Dunărea Călăraşi, dar şi-a pus imediat semnătura pe un contract cu o altă echipă de eşalon secund.

Aflaţi în discuţii cu mai mulţi antrenori, fiind avansate, printre altele, nume precum Vasile Miriuţă sau Viorel Moldovan, conducătorii echipei FC UTA au decis, până la urmă, să îl instaleze la conducerea tehnică a grupării pe fostul jucător al lui Dinamo.

"Nu mi-a luat mult timp să accept oferta, ținând cont de istoria acestui club și mai ales de ceea ce se vrea să se realizeze.

Obiectivele noastre sunt comune, întotdeauna mi-am dorit să fiu cel mai bun și am convingerea că în acest an vom atinge performanța, și anume, fără niciun fel de perdea, promovarea”, a subliniat Adrian Mihalcea care a fost deja prezentat oficial la noua sa echipă.

Arădenii au mutat, convingător, şi la nivelul lotului după ce au fost deja înregimentaţi Mădălin Ciucă, Ştefan Grigorie şi Bogdan Căucă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează