FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPECIAL

Plimbat între IML, aeroport şi cimitir! » Prietenii nigerianului Henry Chinonso au făcut un scandal monstru la Morgă

Fratele lui Henry, Ejike  (prim-plan), a sosit pentru a repatria trupul fotbalistului / Foto: Răzvan Luţac +3   FOTO
Fratele lui Henry, Ejike (prim-plan), a sosit pentru a repatria trupul fotbalistului / Foto: Răzvan Luţac

Articol de - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 septembrie 2012 01:43

Cadavrul jucătorului trebuia repatriat în Nigeria ieri, cînd a sosit la Bucureşti şi fratele lui Henry, spre a prelua sicriul. Bîlbele autorităţilor, ale rudelor şi ale prietenilor au făcut ca trupul fostului fotbalist să fie purtat ieri prin tot Bucureştiul!

După aproape o lună de aşteptare, cadavrul lui Henry Chinonso, fotbalistul mort pe 5 august la Baloteşti, a fost scos de la IML. Evenimentul a fost cauzat de sosirea în ţară a fratelui acestuia, Ejike. Cu toate acestea, decolarea, programată ieri seară, a fost amînată pentru azi, iar prietenii jucătorului decedat au făcut un scandal imens în curtea Institutului de Medicină Legală!

Mansur a fost luat la bătaie!
Ieri, în jurul orelor prînzului, fotbaliştii Deltei Tulcea au sosit la IML pentru a-şi lua rămas bun de la fostul coleg. Separat, a sosit şi familia Marei Moraru, iubita lui Henry, dar şi un grup de prieteni de culoare ai fotbalistului. Aceştia din urmă au provocat un scandal uriaş.

"Au început să ţipe şi să urle, gesticulau nervos. Am înţeles că doreau să preia ei cadavrul!", a declarat un martor ocular. A intervenit şi mijlocaşul Mansur, care a vrut să sară la bătaie, dar a fost potolit imediat.

Întors din drumul spre aeroport!
Pînă la urmă, cadavrul a fost preluat de o firmă specializată şi trimis la Aeroportul Otopeni, unde trebuia să decoleze, la ora 18:00, spre Nigeria. "Îl duceau spre Otopeni, dar ne-am dat seama că fratele său ateriza abia la ora 17. Nu putea pleca imediat. Ne-am hotărît să amînăm plecarea pentru a doua zi", a declarat Nicolae Baltag, vicepreşedintele Deltei Tulcea. Trupul a fost întors din drum şi depus la capela Cimitirului Bellu catolic!

Tăcerea fratelui
Totuşi, înainte de a se reculege la capelă, cei implicaţi în tărăboiul de la IML au luat drumul aeroportului. Aceştia l-au întîmpinat pe Ejike Ihelewere, fratele mijlociu al fotbalistului. Mansur, coleg cu Henry la Delta şi cel mai bun prieten al atacantului, a fost singurul fotbalist care a venit la întîlnire. A fost primul care l-a îmbrăţişat pe Ejike. "Nu vreau să declar nimic. Pot vorbi doar după ce voi cunoaşte toate detaliile", a punctat fratele lui Henry.

Pleacă azi
În această seară, în jurul orei 18, sicriul în care este depus trupul lui Henry va pleca spre Nigeria. Pînă atunci, a fost depus la o capelă din Cimitirul Bellu - catolic, unde aseară a avut loc o slujbă, iar rudele şi prietenii acestuia au sosit pentru a-şi lua rămas bun. Trupul lui Henry va fi dus din România, însă în spatele lui rămîne deocamdată misterul morţii sale: IML nu a anunţat deocamdată cauza morţii, se presupune doar că a suferit un infarct.

"Vor să muşamalizeze ceva!"
La IML şi aeroport a fost prezentă şi Mara Moraru, logodnica lui Henry, însărcinată cu băieţelul fotbalistului. Susţinută de părinţi, aceasta a declarat că oamenii de la Delta Tulcea evită contactul cu ea. "Simţim că se vrea o muşamalizare, că ni se ascund detalii. Aflăm mereu amănunte din presă. Problema noastră e că nu erau căsătoriţi, de aceea nu ne susţin. Nunta urma să aibă loc după luna octombrie. Sîntem extrem de necăjiţi, fata mea e doar un copil", a oftat Stelu Moraru, tatăl Marei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
b_u_ll_e_t
b_u_ll_e_t  •  04 Septembrie 2012, 17:13

doamne cata prostime in tara noastra, fata il iubea nu era vb de bani, la ce salariu avea el pana in 2000 lunar adica un 24 mii+ 5 6 prime, tare bogat era omul, nu era unul care avea salar de 200mii+ dar se pare ca nu prea ati inteles voi treaba asta .referitor la steaua88 din cate se vede esti retard man si in plus mai si rasist. ia o carte si mai citeste poate te mai cizelezi putin. d-zeu sa il odihneasca in pace

l337_owner
l337_owner  •  04 Septembrie 2012, 11:23
Postat de steaua88 pe 04 Septembrie 2012, 11:17

Atunci isi merita soarta :)) Vai de mama lor de femei proaste !

E cam mare foamea de bani la romancele noastre...

steaua88
steaua88  •  04 Septembrie 2012, 11:17
Postat de l337_owner pe 04 Septembrie 2012, 11:15

Pai normal ca e alba, tovarase. E si romanca. Nu vezi poza?

Atunci isi merita soarta :)) Vai de mama lor de femei proaste !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează