FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

Preşedintele Consiliului Local Brăila a făcut pe antrenorul etapa trecută: "Am sperat că luăm trei puncte" :)

Stancu a infirmat că ar fi fost şi la conferinţa de presă de după meci:
Stancu a infirmat că ar fi fost şi la conferinţa de presă de după meci: "Am plecat imediat după partidă, cu maşina proprie, la Brăila". FOTO realitatea.net

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2011 20:29

Gheorghe Bunea Stancu, şeful PSD din Brăila, l-a înlocuit pe tehnicianul Ion Viorel, suspendat, la partida pe care CF Brăila a pierdut-o sîmbăta trecută cu 1-0, la FC Otopeni

Conform realitatea.net, sîmbăta trecută, pe stadionul din Otopeni, la partida dintre gazde şi CF Brăila, echipa oaspete a fost condusă de pe bancă de preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu. Acesta este şi preşedintele clubului de fotbal, dar şi sponsor al echipei, prin firma sa, SC Concivia. Un fel de "Pinalty" de Brăila.

"M-a rugat antrenorul, Ion Viorel, care era suspendat, să-i însoţesc pe băieţi. Era un meci important, puteam lua trei puncte, dar am pierdut pe final, cu un gol în minutul 82. Îmi place fotbalul şi m-am bazat pe respectul pe care îl impun vîrsta şi poziţia mea în club.Nici n-am prea stat pe bancă, am stat mai mult în picioare, exact ca antrenorii. Dar nu cred că va deveni un obicei. Nu m-am certat deloc cu arbitrii, chiar dacă am pierdut. Ştiu că nu folosesc la nimic protestele", a explicat Stancu experienţa sa de antrenor.

Acuzat de ANI
Luna trecută, într-un comunicat oficial, Agenţia Naţională de Integritate îl acuza pe Gheorghe Bunea Stancu de încălcarea Legii 161/2003. "În calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean, a semnat 5 contracte în valoare de 640.000 de euro (fără TVA), cu SC Concivia SA, firmă în care SC Bursagrirom SA este acţionar majoritar, iar domnul Stancu este acţionar majoritar la SC Bursagrirom", se spune în comunicat. O concluzie care ar putea atrage suspendarea din funcţia de preşedinte al CJ Brăila pentru Stancu.

"Domnul preşedinte e şeful clubului, sponsor, e implicat total la echipă. Vine des şi la antrenamente, se uită cum lucrăm. Îi place fotbalul şi a încercat să ajute şi de pe bancă, dacă eu n-am putut să fiu alături de băieţi"
Ion Viorel, antrenor CF Brăila

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
azzuri_eyes
azzuri_eyes  •  20 Noiembrie 2011, 23:43

cat de actual e caragiale!! avem exemple zi de zi, iata unul!

dora
dora  •  09 Noiembrie 2011, 10:52

bai, prostovane, e presedintele Consiliului Judetean, nu Local, prostovan ce esti...

fortza_stiinta
fortza_stiinta  •  09 Noiembrie 2011, 10:08

tra la la la.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează