FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS BERCENI - CFR SUCEAVA 1-3

Primă-surpriză » Deși clubul din Suceava are mari probleme financiare, primarul le-a oferit jucătorilor un bonus consistent

Foto: Dan Filipciuc (gazetasv.ro)
Foto: Dan Filipciuc (gazetasv.ro)

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 00:00

Înaintea meciului de ieri dimineaţă, de la Berceni, sucevenii au fost anunţaţi că în conturile clubului vor intra 100.000 de lei primă pentru victorie!

"Primarul Ion Lungu a anunţat că municipalitatea va acorda o primă jucătorilor în cazul în care aceştia vor cîştiga partida de la Berceni", s-a transmis în vestiar înaintea partidei.

Mesajul i-a mobilizat pe jucători, chiar dacă aceştia au mai multe salarii restante. "Avem mulţi bani de primit din urmă şi în fiecare zi ne întrebăm cînd şi dacă îi vom mai lua. Sperăm ca lucrurile să revină la normal cît mai repede", spune mijlocaşul Dragoş Sfirijan.

Interesant este că succesul moldovenilor era cotat la casele de pariuri cu 9.00, o cotă uriașă în condițiile în care ACS Berceni se afla pe ultimul loc înaintea etapei, cu doar două puncte cîștigate.

"Am avut ghinion în deplasările anterioare şi am pierdut nemeritat la Brăila şi la Bacău. Acum am reuşit să spargem gheaţa şi să cîştigăm. Am mai avut o primă din partea conducerii şi la meciul din etapa trecută, cu Oţelul. Se fac mereu eforturi pentru motivarea jucătorilor. Sper să se rezolve cît mai repede problemele pe care le avem pentru că nu vreau să intrăm într-o pasă proastă", a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

  • OŢELUL - SC BACĂU 0-1

"Banii de la FRF n-ajung nici pentru curent!"

După ce, etapa trecută, oficialii echipei au primit bani din partea fanilor pentru a putea face deplasarea la Suceava, de această dată suporterii au cumpărat mai multe bilete doar pentru a ajuta clubul. Ciprian Dănilă, un fan gălăţean care trăieşte în Anglia, a sărit şi el în ajutorul echipei: "Chiar dacă sînt în spital, în Leicester, am trimis bani unui prieten să cumpere 10 bilete. Echipa asta nu trăieşte fără noi". În plus, oficialii echipei susţin că sumele oferite din drepturile TV sînt derizorii. "Cu banii pe care ar urma să-i primim de la Federaţie nu ne scoatem nici banii pe energia electrică consumată de carul TV la transmisie! Sumele sînt derizorii", a spus un oficial al clubului pentru ziarul Viaţa Liberă din Galaţi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  04 Octombrie 2015, 21:17

Banii din drepturile de televizare trebuie sa ajunga la echipa sistemului Динамо, echipa ajutata din umbra de noul sistem neocomunisto-securist cu brat de fier de fostul securist al lui ceausescu anghelache si psd-ul rosu prin fratii negoita. Vrajeala cu suporterii nu mai tine, chiar daca digi a evitat sa filmeze tribunele goale de pe National Arena din partida de aseara cu Astra care a sters pe jos cu Динамо, iar site-urile aservite si controlate trambitau ca au fost 30000 de suportori in tribune, lumea nu e proasta, au fost peroane care au filmat iar in tribunele de pe N.A. au fost de fapt cca 10000 de persoane dintre care foarte multi copii de la liceele si scolile insotiti de familii din sectorul 3 al capitalei controlat d*** robert negoita cercetat penal inca din 2009 pentru o evaziune fiscala de peste 45 de milioane de euroi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează