FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNAREA CALARASI

Primul succes din 2017 pentru Mihalcea » Ce a zis antrenorul după victoria cu Oradea

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2017 15:07

Dunărea Călăraşi s-a impus la limită, scor 3-2, în disputa cu Luceafărul Oradea, după ce la pauză avansul era unul confortabil, de trei goluri, în contul amfitrionilor.

După două remize, 2-2, la Mioveni, şi 1-1, acasă, cu FC Braşov, călărăşenii au izbutit, astăzi, primul succes în anul 2017.

"Vrem să rămânen, în fiecare meci, o echipă ofensivă. Ne descoperim, punând accent pe faza ofensivă, şi primim, în schimb,  şi destule goluri.

Suntem, totuşi, pe drumul cel bun. Dacă aveam acest lot de la începutul campionatului clar ne băteam pentru primele locuri ale clasamentului”, a precizat Adrian Mihalcea la Sport Total FM.

La Dunărea a debutat, cu acest prilej, experimentatul fundaş central Ştefan Mardare care a avut de ispăşit o suspendare de patru etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează