FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Probleme din ce în ce mai grave la Rapid! » Cristescu: "În viaţa mea nu m-am întîlnit cu asemenea caractere" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 21:15

La Rapid nu este niciodată linişte. Nici acum cînd un nou scandal a izbucnit în Giuleşti în această dimineaţă.

Andrei Ciolacu i-a acuzat pe actualii şefi ai Rapidului, iar Nicolae Cristescu a intervenit la Digisport Special şi i-a criticat pe fotbalişti: "În viaţa mea nu m-am întîlnit cu asemenea caractere. M-au dezamăgit complet unii cu pretenţiile lor exagerate şi absurde. Ciolacu a cerut casă şi maşină dacă puteţi crede aşa ceva.

Sînt jucători care vor să rămînă la Rapid în liga a doua pe salariile mari pe care le aveau, cum să plece, e bine aici".

De asemenea, Cristescu a anunţat că Ciolacu poate cîştiga şi 8-9.000 de euro lunar, nu 2.000 cum a explicat atacantul că primeşte la Rapid.

Imediat, şi Ciolacu a intervenit după declaraţiile lui Nicolae Cristescu: "Domnul Zamfir mi-a oferit casă şi maşină, el a propus aceasta într-o discuţie cu suporterii pentru a nu pleca în străinătate de unde aveam ofertă. Iar 8.000 de euro nu pot cîştiga nici dacă iau Campionatul Mondial".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  21 Septembrie 2013, 22:38

☭apidistii sunt niste nulitati si se vor desfiinta in decembrie ! atunci va fi sarbatoare nationala !

miuzy81
miuzy81  •  05 Septembrie 2013, 10:15

Iubesc Rapidul si daca se va desfiinta asa cum foarte probabil se va intampla vina nu este a acestor jucatori care haituiti din liga1 in liga a2 a sau de la baraj inapoi in liga a2 a si cu buzunarele goale ori cu gandul ca sambata joaca cu acs berceni iar apoi rapidul nu va primi planul de redresare si vor juca numai dumnezeu stie pe unde...ei bine,aceste caractere ne mai intalnite de domnul cristescu care au ramas in continuare la echipa si care au trecut prin toate cele intamplate,cu mana pe inima o spun ca sunt niste mari caractere si ca eu unul nu as fi rezistat in aceste conditii cum au facut o EI.

miuzy81
miuzy81  •  05 Septembrie 2013, 09:58

in tara prostiei,in care oamenii sunt condusi ca gastele spre cotet si in care lumea e satula de astfel de specimene,apare si nea cristescu,initial ca va face Rapidul sa ajunga acolo unde ii este locul iar acum,dupa cum multi vad cam pe unde i-ar cam fi locul Rapidului(desfiintare),ce putem sa ii dorim decat ceea ce doreste el Rapidului,asa sa il ajute dumnezeu sau poate are el vreun alt plan de care inca noi nu ne am dat seama ceea ce inseamna ca omul despre care spunea la negocieri ca este unul foarte pervers(copos) este de 100 de ori mai copil decat acest cristescu-GROPARU

Vezi toate comentariile (68)
Comentează