FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA ALBA IULIA

Probleme în atac

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Antrenorul Aurel Şunda a explicat că punctul nevralgic al echipei este finalizarea. "Atacul e o problemă pentru noi. Nu marcăm, deşi ne creăm ocazii. Evoluţiile noastre au consistenţă, dar păcătuim la finalizare", a spus Aurel Şunda. Palmaresul Unirii în Antalya a inclus o victorie, 2-0 cu VfB Auerbach ( liga a IV-a, Germania) şi 4 eşecuri: 0-1 cu Dunărea Giurgiu (II) şi cu Dnipro Cherkasy (II, Ucraina), 1-3 cu Debrecen şi 0-2 cu FK Smederevo (Serbia).

Vine Poverlovici
Fundaşul Andrei Poverlovici (23 de ani, FC Braşov) este foarte aproape de un acord cu Unirea. "Este posibil să joc sub formă de împrumut la Unirea. Nu ar fi un pas înapoi pentru mine", a spus jucătorul, anunţat de Răzvan Lucescu că e liber să-şi caute echipă. "Vrem să-l luăm pentru doi ani. Cred că ne vom înţelege", a confirmat Marian Sarmeş, preşedintele Unirii.

"Unii m-au dezamăgit"
Lotul Unirii va suferi modificări după revenirea din Antalya. "Dacă Selagea şi G. Grozav au lăsat o impresie favorabilă, există jucători care m-au dezamăgit. Cu siguranţă, după revenirea în ţară, vor fi modificări în lot. Atît plecări, cît şi veniri", a anunţat antrenorul Aurel Şunda.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează