FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Problemele financiare din fotbalul românesc îşi spun cuvîntul! Încă o echipă a anunţat că se retrage din campionat

Articol de - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 15:42

Problemele financiare din fotbalul românesc sînt din ce în ce mai mari, iar echipele dispar una cîte una. Ultima trecută pe o listă lungă a echipelor care s-au retras din campionat este Unirea Tărlungeni. 

Interesant este că nimic nu prevestea dezastrul pînă în urmă cu 2 săptămîni cînd, în urma unui control al Curţii de Conturi, primarul a decis că nu mai poate finanţa echipa. Jucătorii au sperat pînă în ultima clipă că situaţia se poate redresa.

Cum nu s-a găsit un om de afaceri care dorea să ajute echipa, primarul a decis să retragă echipa din campionat.

Primaurl Kiss Iosif a discutat azi dimineaţă cu jucătorii şi cei din stafful tehnic şi i-a anunţat că sînt liberi să-şi caute alte echipe.

"E dureros, dar nu am găsit soluţii să ne putem continua activitatea. Gata! S-a terminat! Mă doare, pentru că eu sînt legat sufleteşte de această echipă încă din anii 80 în care eram în divizia Onoare.

Acum, în 2015, sîntem nevoiţi să închidem porţile într-un moment în care ne aflam în lupta pentru play-off-ul Ligii a 2-a. I-am anunţat pe jucători că îşi vor primi actele pentru a putea pleca la alte echipe", a zis Kiss Iosif pentru Monitorul Expres.

5 este locul ocupat de Tărlungeni în Liga a 2-a cu 22 de puncte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Februarie 2015, 16:00

..Vedeti?...toti mancatorii de handel care nu inteleg de ce CSU a fost invitata in Liga 2 a...sa ia aminte ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close