FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME DE LOT

Program dificil pentru FC Clinceni! Două absențe de marcă pentru formația lui Bolohan

Articol de - Publicat marti, 23 august 2016 11:46

FC Clinceni a plecat în această dimineaţă către Oradea pentru ca antrenorul Mugur Bolohan să pregătească la faţa locului amănuntele finale ale jocului restant cu Luceafărul care are loc mâine după amiază.

Sâmbătă, pe teren propriu, cei din Clinceni joacă contra Chindiei, singura echipă care are maximum de puncte după primele trei jocuri ale noului campionat.

"Suferim, din punct de vedere numeric, pentru că avem doar 19 jucători valizi. În zilele care urmează vom mai aduce câţiva fotbalişti.

Avem, într-adevăr un program greu, dar trebuie să ne descurcăm", a punctat Bolohan. Pentru jocul de la Luceafărul, de la Sânmartin, FC Clinceni nu se poate baza pe Valentin Lemnaru, fără carte verde, în timp ce apărătorul central Marian Marin a devenit tătic şi este învoit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează