FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRESUL BUCUREŞTI - FC BOTOŞANI 2-0

Progresul trăieşte!

Articol de - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

După trei înfîngeri consecutive, care au adus-o la 3 puncte de retrogradare, Progresul a oprit astăzi "seria neagră", trecînd de FC Botoşani, pe Stadionul Cotroceni, cu scorul de 2-0 . Egalitatea pe tabelă s-a menţinut pînă în ultimele secvenţe ale primei reprize, cînd cehul Radek Oprsal a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 metri. Oaspeţii au forţat egalarea în repriza secundă, dar noul intrat Marius Ene a consfinţit în minutul 70 victoria Progresului. "Bancarii" au urcat astfel pe locul 12 în clasament, iar etapa viitoare se vor deplasa la Petrolul Ploieşti.

Vezi pe Mysport.ro golul superb marcat de Radek Oprsal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  12 Aprilie 2008, 21:37

Pardon, am citit gresit:))

 •  12 Aprilie 2008, 21:36

Si cu Brasovul tot victorie la scor a facut Ploiestiul, nu?:))

 •  12 Aprilie 2008, 19:13

Ce a fost azi a fost o greseala. Mergeti etapa viitoare pe Ilie Oana, jucati cu Petrolul, o echipa care de la egalul din prima etapa a returului, a avut numai victorii, unele chiar la scor. Eu nu mi-as face mari sperante in a obtine cine stie ce la Ploiesti...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează