FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Promovați pe teren, meciuri grele în instanțe » Ce urmează pentru Rapid după ce și-a asigurat revenirea matematică în Liga 1

Giuleștenii au sărbătorit ieri promovarea alături de fidelii lor suporteri
Giuleștenii au sărbătorit ieri promovarea alături de fidelii lor suporteri

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

Rapid a câștigat 3-1 cu Academica și a revenit după un an de exil în Liga 1, însă așteaptă cu teamă decizia FIFA în cazul Obed și decizia justiției în cazul falimentului.

"Dubla" lui Morar și reușita lui Kusnir i-au adus Rapidului promovarea în prima ligă, iar de la anul fanii din Giulești vor avea din nou meciuri tari, cu Steaua sau Dinamo.

Povestea victoriei de ieri e una incredibilă și a fost dezvăluită în direct la DolceSport de Dan Alexa, antrenorul vișiniilor: "Vlad Morar nu a vrut să intre în cantonament înaintea meciului! Îi mulțumesc din tot sufletul managerului lui, Anamaria Prodan, care s-a chinuit să-l convingă să rămână alături de noi! Fără el probabil Rapid nu reușea să câștige. Nu și-a primit banii de luni de zile, dar a dat dovadă de caracter în acest meci! Îi mulțumesc pentru tot".

Anamaria Prodan a comentat: "Așa este! Are luni de zile în care nu și-a luat banii și voia să plece din cantonament. După 4 ore de discuţii, am reușit să-l conving să joace ieri pentru Rapid și a făcut un meci mare, așa cum mi-a promis".

Urmează sau nu depunctarea?

Pentru Rapid însă emoțiile continuă! Chiar dacă pe plan sportiv au obținut promovarea în prima ligă, giuleștenii mai trebuie să treacă două hopuri extrem de importante. Primul vine de la FIFA, care urmează să decidă dacă îi va scăpa pe rapidiști de depunctarea de șase puncte în cazul fotbalistului Rhema Obed.

Dinu Gheorghe îi liniștește pe suporteri: "Noi am făcut tot ce trebuie să facem. Eu nu am nicio emoție cu privire la depunctare. Important e că ne-am făcut treaba pe teren și că am bătut astăzi".

Apoi, pe 27 mai, vișiniii află dacă clubul intră sau nu în faliment. "Le transmit suporterilor că Rapid nu este în pericol de faliment. Nu iau în discuție cuvântul acesta! Mai avem un an de zile, mergem conform planului de reorganizare aflat în vigoare", spune patronul Valerii Moraru.

"Noi depindem foarte mult de banii din drepturile TV și trebuie să găsim sponsori. Dacă nu promovăm, intrăm în faliment!"
Dan Alexa, antrenor Rapid

"Dacă FRF nu va pune în executare decizia de depunctare, toate echipele vor fi dezafiliate și nu vor participa la nicio competiție organizată de FIFA! Regulamentele sunt foarte clare!"
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
doct
doct  •  23 Mai 2016, 21:17
Postat de dinarad pe 23 Mai 2016, 13:10

SPER (nu super... scuze , din cauza vitezei).

si eu sper la toamna la patru derby-uri rapid bucuresti-uta batrana doamna si apoi peste inca un an la derby-uri gen rapid-poli timisoara , rapid -uta si poli timisoara-uta !!!

doct
doct  •  23 Mai 2016, 21:14

domn prunica , in regulamentul fifa se stipuleaza destul de clar ca primeaza criteriul sportiv,adica fotbalul se joaca pe teren nu pe la comisii,asa ca pe dambovita.

dinarad
dinarad  •  23 Mai 2016, 13:10
Postat de dinarad pe 23 Mai 2016, 13:09

Și eu super asta din toată inima crede-mă.

SPER (nu super... scuze , din cauza vitezei).

Vezi toate comentariile (17)
Comentează