FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

RADIO GSP Mititelu anunţă: "Situaţia Stelei este mult mai gravă decît a Craiovei!" » Ce spune despre Craiova, Piţurcă şi patronii din Liga 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 16:52

Adrian Mititelu a intervenit la Radio GSP unde a discutat despre ultimele probleme din fotbalul românesc.

Mititelu susţine că Steaua este într-o situaţie mult mai gravă în cazul Baciu: "Steaua nu a făcut nimic în afara legii, sînt convins că FRF nu poate lua aceleaşi decizii şi împotriva lor, nu îşi va permite încă un abuz. Situaţia Stelei este mult mai gravă pentru că noi am demonstrat în instanţă că nu am dat în judecată Federaţia, ci ne-am judecat cu Piţurcă. Să nu credeţi că doresc răul Stelei. Cînd am văzut că FRF a învăţat Steaua ce acte să facă, am trimis informaţiile direct la Parchet cu alte abuzuri ale Federaţiei. Cea mai mare curiozitate a mea este cum va reuşi avocatul lor să apere Federaţia"

De asemenea, Mititelu nu crede că Universitatea va fi ajutată cu jucători şi îi critică pe patronii din Liga 1: "Nu mă aştept ca alte cluburi să ajute Universitatea cu jucători, pentru mine toţi conducătorii care nu au luat atitudine la măcelul Craiovei sînt marionete şi sclavii lui Sandu şi Mitică. Vreau ca patronii să dispară din fotbal şi suporterii să fie la putere. În 10 ani alte cluburi vor prelua acest model. La startul Ligii a doua vom avea 5.000 de acţionari din rîndul suporterilor. Patronii au distrus fotbalul. În 3-4 ani vom da iar jucători echipei naţionale, avem generaţia 97-98 foarte bună. Îi aduc lîngă echipă şi nu vom mai face greşelile de pînă acum.

Mititelu a vorbit şi despre situaţia selecţionerului: "Piţurcă mi-a omorît clubul, m-a făcut să nu dorm ani de zile, dar Piţurcă antrenorul nu este rău cum spune lumea. Este problemă de mentalitate a jucătorilor, pe el îl pot acuza doar că nu se consultă cu nimeni şi este înconjurat de oameni pe bancă lîngă el care nu îl pot ajuta cu nimic"

Mai mult, Mititelu nu a vrut să umilească formaţia, mergînd în liga a 4-a: "Voi de la GSP aţi fost Europa liberă şi vocea Americii pentru Craiova. Regret că nu am intrat în liga a 4-a în 2011, acum eram în liga a 2-a, m-am gîndit să nu umilesc clubul. Nu vreau să forţez acum în Liga 1, ajutîndu-mă de problemele altora pentru că am văzut o reacţie paranormală cum că Universitatea ar fi favorizată de Federaţie. E prostia prostiilor.

Vom juca pe Ion Oblemenco pînă în aprilie cînd îl demolează şi apoi jucăm pe un stadion de atletism care va avea 10 mii de locuri"

 

 

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (53)
adrian84
adrian84  •  29 Martie 2013, 21:39
Postat de lollol pe 29 Martie 2013, 19:27

se pare ca gigi migi a platit...avocatu' si juristu` piz dii care esti :)))))))))))) nu degeaba zice toata lumea de pe forumu' asta ca esti cea mai proasta persoana din sud estul europei :)))))))

Esti prea milos. vaalah este cel mai prost organism din galaxie.

foxy
foxy  •  29 Martie 2013, 20:26

B.3sinosului asta de Mititelu ai convine sa nu plateasca Steaua si sa nu se ia nici o masura, sa aiba el ce reclama la DNA...ptr ca se aplica cu masuri diferite aceleasi cauze...

ando89
ando89  •  29 Martie 2013, 19:29

'Radio GSP Mititelu anunta:'... Nu lipseste nimic? Sau v-ati transferat la Mitliv :)))

Vezi toate comentariile (53)
Comentează