FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid are pîrtie spre Liga 1, dar e măcinată de probleme interne » Viorel Moldovan îşi pregăteşte demisia: "Da, e adevărat"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 14:34

Rapid are cale liberă spre Liga 1.

Din Seria 1 a ligii secunde, doar 3 echipe şi-au depus licenţa pentru Liga 1, CSMS Iaşi, Rapid şi FC Clinceni. ACS Berceni şi Bacău, echipe care cel mai probabil vor intra şi ele în play-off-ul pentru promovare, nu şi-au depus licenţa şi nu vor avea dreptul să facă pasul spre prima scenă.

Practic, în afară de Iaşi, singura contracandidată la promovare a vişiniilor este FC Clinceni.

Probleme mari în Giuleşti
Rapidişti au emoţii mari însă în privinţa primirii licenţei pentru că trebuie să facă dovada faptului că jucătorii şi-au primit drepturile salariale pînă la 31 decembrie 2013. Potrivit Dolce Sport, situaţia este una dificilă pentru giuleşteni.

Unii dintre jucători nu şi-au primit salariul de 18 luni şi conducătorii încearcă să-i convingă să semneze cum că nu există această problemă. Dezamăgit că situaţia nu se îmbunătăţeşte, Viorel Moldovan ia în calcul să-şi dea demisia, pentru că, în aceste condiţii, rapidiştii au şanse mici să primească licenţa pentru Liga 1.

Acţionarul Adrian Zamfir a confirmat la Dolce intenţia antrenorului: "Este adevărat, Viorel Moldovan are nişte nemulţumiri, dar sper ca săptămîna asta să rezolvăm aspectele financiare şi să aducem linişte la echipa. Rapid va lua licenţa".

În play-off se iau în calcul doar rezultatele directe dintre cele 6 echipe care luptă pentru promovare.

Manchester City de România » Rapid se transformă spectaculos! 150 de milioane € investiţii, antrenor nou şi alt preşedinte

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
zweepslag
zweepslag  •  03 Aprilie 2014, 00:36
Postat de thefisherking pe 01 Aprilie 2014, 18:31

Actele alea despre care vorbiti contin elemente care l-ar tintui pe Copos pe viata la intuneric. Cei doi fanfaroni sunt doar sagetile lui, asta a fost parerea mea de la bun inceput. Ei trebuie sa ramana pe pozitii pana dispar toate probele, de aia sunt platiti. Copos a reusit sa se foloseasca chiar si de ura suporterilor, i-a facut fericiti si neatenti cand a predat clubul celor doi papagali. Si cand vad ca inca mai sunt rapidisti care il regreta, ma apuca nervii. Pacat, Rapidul merita o soarta mai buna, dar inca e blocat pentru ceva vreme, de umbrele produse de Copos...

pare plauzibila.......convingerea asta teribila a ta!.Oricum, RAPID e un brand imens in fotbal asa cum ar fi, sa zicem, pastrand proportiile, REGELE MIHAI, ultimul mohican din grupul celor 6 nemuritori ai lumii, dublu medaliati de cele doua mari puteri, URSS-SUA, sau Seniorul Corneliu Coposu, in politica; am amintit de aceste doua mari branduri antibolsevice, caci si ele, ca si Rapid au fost ostracizate de comunisti. Ura stelistilor mai cu seama, caci ei au fost SIMBOLUL NR 1 AL BOLSEVISMULUI, contra Rapidului pute urat,caci ii demasca, le tradeaza invidia pe trecutul regal al feroviarilor onorat chiar de vizita Regelui in 1939. Scriitorii mari ca Fanus Neagu etc.i-au inchinat pagini nemuri

dihorul
dihorul  •  01 Aprilie 2014, 23:53
Postat de sometimess.. pe 01 Aprilie 2014, 15:16

Asta e alta gluma?oricum gsp e o gluma de site

La GSP e 1 aprile 365 zile pe an.

pol1iasi
pol1iasi  •  01 Aprilie 2014, 19:12
Postat de pancone_1923 pe 01 Aprilie 2014, 18:23

Pei si Slobozia??

Slobozia la fel..nu a depus dosarul...slobozia este iepurele nostru....sa ia cat mai multe puncte de la contracandidatele noastre...sa poata sa-si ia restul de bani de la noi la vara pe Liviu Mihai (conditia este ca Iasul sa promoveze).

Vezi toate comentariile (36)
Comentează