FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid e aproape de o superachiziţie » Moldovan: "I-am propus să vină pînă în iarnă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 septembrie 2013 22:42

Antrenorul Rapidului, Viorel Moldovan, a anunţat că echipa s-ar putea întări cu un fost jucător care a scris istorie în Giuleşti.

Este vorba despre Daniel Niculae, căruia noul antrenor al Rapidului i-a propus să rămînă la club pînă în iarnă.

"Sper ca în 10 zile să îl avem şi pe Daniel Niculae, dacă nu îşi va găsi alt angajament. El se antrenează acum cu noi. Am vorbit cu el, i-am spus că îl vreau, ştie că nu e uşor să te antrenezi, dar să nu joci.

I-am spus că e mai bine să vină să ne ajute pînă în iarnă şi apoi poate să plece unde vrea, plus că astfel ar avea şi el ocazia să joace. El a spus că în cîteva zile ne va da un răspuns.

Ar fi extraordinar să-l avem, el şi Pancu ar fi ideali pentru aceşti tineri jucători”, a spus Viorel Moldovan la Dolce Sport.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (16)
magura
magura  •  29 Septembrie 2013, 10:44

Voi numiti DERBY, meciurile cu dinamo, dar adevartele DERBYuri sunt atunci cand joaca RAPID, PETROLUL, UNIVERSITATEA CLUJ... RIPENSIA... echipele cele mai vechi si galonate ale anilor de inceput ale diviziei "A". E tare greu de recunoscut ca am dreptate pentru ca va doare, dar este PURUL ADEVAR! Cand veti ajunge la nivelul echpei RAPID, ca si PALAMRES ADEVARAT, ca si SUPORTERI ADEVARTI... insemna ca ati evoluat, dar cu un MM Huligan, cu Reghepraf si cu Jiji Bheeecaliiii... ramaneti la stadiul de COMEDIANTII DIVIZIEI A!!! HAI RAPID, ORIUNDE A-TI EVOLUA!!! Suporteri adevarti aveti si in "B" si in "C" chiar si in "liga a 5-a"!!!

magura
magura  •  29 Septembrie 2013, 10:26

stelistilor, daca aveti demnitate, puteti recunoaste ca liderii comunisti ai anilor '40-'50 v-au scapat de doua ori de la retrogradare? Prima data a fost chiar in sezonul in care F.C. Carmen Bucuresti a fost desfiintata pentru a face loc echipei MINCIUNILOR SI COMUNISTILOR!!! Atunci steaua a fost ajutata sa ramana in "A" prin creearea unui meci de baraj, pe care l-ati "castigat" ajutati fiind de partidul comunist. Sa nu uitati niciodata ca voi echipa OILOR, ati furat 6 titluri de campioane Rapidului, prin aranjamente si demrsuri ascunse, asa cum fostii conducatori si actualii conducatori ai stelei, se pricep de minune. Apropo, daca nu erati ajutati, aveti PE BUNE 11 CAMPI

magura
magura  •  29 Septembrie 2013, 10:20

steaua se uita cu jind atunci cand galeria Rapidului da recital in tribune. Aia sunt fani adevarati... si ei SUNT FANII SI SUPORTERII ADEVARATI AI RAPIDULUI. Chiar si in "B" sunt fanii si suporterii Rapidului, suporteri la care steaua doar viseaza. HAI RAPID!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează