FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid vrea să dea lovitura în această vară şi să readucă un superjucător: "S-a antrenat azi cu noi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 15:33

Florin Marin, noul antrenor al echipei Rapid, a vorbit despre planurile pentru noul sezon şi despre lotul giuleştenilor.

"În acest moment ne bazăm pe un lot de 20 de jucători. Vom mai aduce jucători.

Azi am vorbit cu Săpunaru. El s-a antrenat cu noi azi şi i-am spus că îl vrem la echipă. A rămas că aşteptăm răspunsul lui.

Eu mă bazez pe Daniel Pancu şi voi face echipa în jurul lui. Urmează să vorbim şi cu Daniel Niculae.  Vrem să facem o echipă competitivă şi avem obiectiv promovarea imediată", a spus Florin Marin.

Citeşte şi: Planuri mari pentru noua conducere a Rapidului: "Vreau să readucem clubul în cupele europene"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Iulie 2015, 10:16
Postat de ucluj2011 pe 25 Iulie 2015, 20:18

Mă rog... a făcut băiatul o figură de stil , dar nici Steaua nu este Romania ... NIMENI nu este Romania. Vezi tu , pentru unii , pentru ADEVĂRAȚII suporteri așa cum sîntem noi sau ploieștenii sau ăia din Grant tradiția și istoria unei echipe contează mult mai mult decît performanța , iar la istorie și tradiție (și suporteri bineînțeles) nimeni din Romania nu se compară cu cei din Grant , nici măcar noi din păcate. Tu crezi ca dacă ați avut mari performanțe (și chiar ați avut) a început și sa terminat fotbalul cu voi. Noi "ăștilalții" vă spunem doar un lucru: DACĂ Steaua ar fi trecut prin 10% din greutățile și piedicile și chinurile prin care a trecut Rapidul dealungul timpului... nu că s-ar fi desființat... s-ar fi EVAPORAT (Steaua). ASTA înseamnă meștere "....... este Romania" nu jde mii de cupe și flori... mă rog , pentru unii cel puțin ... pentru cei mai de soi aș spune eu.

Hai că mi-au dat lacrimile... ”ADEVĂRAȚII suporteri așa cum sîntem noi sau ploieștenii sau ăia din Grant”... Ia uite-i pe adevărați: ”33 de dosare penale după incidentele înregistrate aseară la finala Cupei României, încheiată cu victoria Stelei, 3-0, contra „U” Cluj. Partida a început cu 4 minute întarziere, după ce suporterii clujeni au aruncat cu torţe pe teren şi au dat foc la mai multe scaune în tribună. ... deţinere şi folosire de materiale pirotehnice... cinci suporteri au fost prinşi cu droguri de mare risc, iar unul cu arme albe. ... au făcut scandal şi în tren. Au aruncat mai multe torţe pe traseu. ... au încercat să intre cu materiale pirotehnice pe Arena Naţională. ...un tânăr de 22 de ani, în timp ce vindea 700 de petarde, torţe şi fumigene.” ”etapa a 21 - a : meciul Rapid - Petrolul pe primele locuri la capitolul sancţiuni pentru suporteri... Şapte suporteri - dosare penale pentru deţinerea de obiectelor pirotehnice, iar un suporter dosar penal pentru deţinere droguri de mare risc. Un alt suporter, care a aruncat cu obiecte spre gazon, a fost identificat, a primit o amendă contravenţională de 500 de lei şi timp de un an are interdicţie de a intra pe stadion. Alţi trei suporteri au fost amendaţi pentru injurii adresate forţelor de ordine... alt suporter care a pătruns în arena sportivă în stare de ebrietate, a fost sancţionat cu 200 de lei.” Cu de-ăștia vă mândriți, insolvenților! Că fotbal, după cum se vede, ioc!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  26 Iulie 2015, 07:16

Hai. La treabă. Fapte.

892948380786063
Alexandru Sierra  •  26 Iulie 2015, 03:55

cu acei superjucatori de care amintesti rapidul a aratat diferit...dar un stelist *** nu poate sa inteleaga

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează