FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapidiștii deplîng condițiile cantonamentului din India: "E o mizerie de nedescris"

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2016 00:00

Rapidiștii au fost uimiți de condițiile proaste găsite în cantonamentul din India, aceștia plîngîndu-se în principal de igiena precară din Kozhikode.

Giuleștenii au uimit scena fotbalistică din România cînd au anunțat că vor face un cantonament de pregătire a restului sezonului chiar în India! Rapidiștii au acceptat invitația la turneul Sait Nagjee Amarsee ce are loc în orașul Kozhikode.

Fotbaliștii au mărturisit că presupuneau că destinația nu va fi una grozavă, însă realitatea le-a depășit cele mai pesimiste gînduri. "Ne așteptam să fie condiții grele, dar nu în așa hal. Este o mizerie de nedescris. Este foarte greu de respirat acest aer și ne va lua ceva pînă ne vom obișnui", a declarat mijlocașul Răzvan Trandu pentru DigiSport.

Antrenorul Dan Alexa i-a dat dreptate: "Îi înțeleg, nu le este ușor, dar trebuie să trecem peste acest inconvenient. Cu cît trecem mai repede, cu atît ne va fi mai ușor".

La tuneul din India vor mai lua parte și Volin Luțk, Watford U23, Atletico Paranaense U23, Argentina U23, Munchen 1860 U23, Shamrock Rovers și Dnipro Dnipropetrovsk.

Primul meci al giuleştenilor va avea loc pe 7 februarie împotriva celor de la Volin Luțk.

2.000.000și o densitate de 4.300 locuitori/km2 are Kozhikode

33 °Ceste temperatura medie în aceste zile în Kozhikode

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează