FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Rapidul își ia mijlocaș de la Timișoara: "Ovidiu Burcă l-a dorit foarte mult"

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2015 14:26

Rămas și fără Daniel Pancu în B, Rapidul caută în această perioadă să-și completeze lotul. Unul dintre jucătorii aflați cu un pas în curtea giuleștenilor e mijlocașul Răzvan Trandu (24 ani) de la ACS Poli.

Dan Alexa a confirmat că formația timișoreană a primit ofertă pentru Trandu. Mijlocașul a fost lăsat de tehnicianul lui ACS Poli în afara lotului de 25 de jucători pentru Liga I.

”Este ofertă clară pentru el. Cred că pentru el ar fi foarte bine, e decizia lui. Știu că Rapidul îl dorește, vom vedea zilele următoare dacă va pleca. Împrumutat sau definitiv, nu știu încă. A fost decizia mea să nu-l mai ținem în lot. Mă bucur că are oferta de la Rapid, e o echipă de tradiție, are posibilitae să evolueze. Și Ovidiu (n.r. Burcă) l-a dorit foarte mult”, a declarat Alexa.

Antrenorul lui ACS Poli și-a motivat decizia prin faptul că echipa sa a transferat încă doi mijlocași centrali în vară, pe Sarmov și Llorente.

”Am hotărît că e spre binele lui Răzvan să meargă să joace”, a conchis ”Chirurgul”.

Răzvan Trandu a evoluat în ultimele trei sezoane la ACS Poli. În ediția 2014-15 a evoluat în 19 jocuri pentru timișoreni în Liga a II-a, reușind să marcheze două goluri și să ofere două assist-uri colegilor săi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
scandautor
scandautor  •  03 August 2015, 02:18
Postat de jack_the_stripper pe 02 August 2015, 21:47

Bre, scanda(lagi)utorule, văd că umpli pagini întregi cu lupta cu insolvența, de parcă ar interesa pe cineva când dă Rapidul faliment. Că-i acum, că-i peste-un an sau doi, tot aia e. Aici e vorba de fotbal, nu de lins dosare...

Sigur, ca daca nu v-ar interesa de parc-ar atarna de asta painea pe care-o bagati in gura, n-ati mai fi ciopor pe orice subiect despre Rapid cu aceleasi si-aceleasi aberatii... Las', stai si tu mai flexat - daca as avea cate-un euro pentru fiecare data cand am auzit/citit astfel de scenarii apocaliptice dand ca sigure falimentul, disparitia, implozia, desfiintarea etc. Rapidului, v-as cumpara cu neamurile incluse pe toti astia de *** de soarta Giulestiului. Si uite ca la capitolul asta raman sarac de ani buni si tot asa o sa raman si-n continuare, oricat ati mesteca voi ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 August 2015, 21:47

Bre, scanda(lagi)utorule, văd că umpli pagini întregi cu lupta cu insolvența, de parcă ar interesa pe cineva când dă Rapidul faliment. Că-i acum, că-i peste-un an sau doi, tot aia e. Aici e vorba de fotbal, nu de lins dosare...

scandautor
scandautor  •  01 August 2015, 16:36
Postat de randoom_._ pe 01 August 2015, 02:36

ok si planul i-a fost confirmat dupa cateva luni dupa ce au intrat in insolventa. si dinamo a intrat in insolventa in mai 2014 si planul i-a fost aprobat in august sau septembrie 2014. deci eu nu vad unde *** ii greseala. am si spus ca ii decembrie 2015 sau iunie 2016,tot una-i. daca nu poti plati pana in decembrie 2015 cu siguranta nu poti plati in iunie 2016.

Bă, da, gata, recunosc public - ești *** incredibil. Tu minți cum respiri, cum clipești, minți și când dormi. Nu știu cui ai ”si spus ca ii decembrie 2015 sau iunie 2016,tot una-i.” și nici nu contează. Tu pe-aici, pe unde-ți faci veacu' de parazit fără ocupație, nu faci decât să repeți de luni de zile aceleași aberații despre cum vine falimentul Rapidului în decembrie 2015, că nu se stă mai mult de 3 ani în insolvență și atâta e din decembrie 2012, când a intrat Rapid în insolvență, 2012-2015 și gata etc.etc.etc. Niciodată, NICIODATĂ n-ai zis ceva de vreun iunie 2016, da' pur și simplu nu te poți abține să minți. Și chiar dac-ai fi spus vreodată așa ceva, ar fi fost o enormitate la fel de mare ca toate scârbele pe care le-nșiri pe-aici, fără să-nțelegi vreodată ceva din vorbele mestecate de alții la fel de ”talentați” ca tine (nu văd ce legătură are Dinamo în această discuție, da' nu mă mir că-n capu' tău toate-s claie peste grămadă și n-au loc că-i spațiu' strâmt rău). Pentru că, bă ***, planul de reorganizare a Rapidului a fost aprobat de Tribunalul București pe data de 31 martie 2014. Caută pe net și-ai să rămâi stupefiat că adevărul nu coincide cu mizeriile tale. Apoi, dacă nu te epuizează complet, fă calculul matematic simplu și află nivelul de hândel pe care-l îngurgitezi de-atâta vreme pe-aici. Și pe urmă pune mâna și-nvață altă poezie găunoasă, că asta cu Rapidul ți-am fâsâit-o. NU MOR CAII CÂND VOR TOATE PAIAȚELE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close