FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Reacţia lui Adrian Mititelu după falimentul Universităţii: "Înfiinţăm o nouă echipă! Vom ajunge campionii României"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 18:30

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu înţelege de ce Tribunalul Braşov a respins planul de reorganizare al Universităţii Craiova. Finanţatorul oltenilor face însă o promisiune şi dezvăluie ce planuri are în viitorul apropiat. 

"Nu văd cum nu nu se poate accepta acest plan de reorganizare. Mîine depunem recurs la Curtea de Apel Braşov.

Nu pot să cred că un judecător a respins un plan de reorganizare aprobat de toţi creditorii. E o decizie care nu are acoperire legală.

Vrem să înfiinţăm o nouă echipă, iar din sezonul viitor să intrăm în Liga a 2-a. FRF are interesul să ne accepte, pentru că din cauza ei a intrat această echipă în faliment.

Dacă Universitatea intră în faliment, clubul va fi radiat. Dacă înfiinţăm o altă entitate sportivă, probabil intrăm în Liga a 2-a. Interesul celor de la FRF e ca paguba pentru noi să fie cît mai mică.

O să vedeţi că echipa asta va ajunge campioană a României cu mine patron", a spus Adrian Mititelu la televiziunea sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (146)
gogu74
gogu74  •  11 Aprilie 2014, 00:24

Asta e dus rau. Mai exista mdici de glumeti in tara asta sau au fugit si astia in strainatate ? CHIAR NU SE GASESTE NIMENI MAI FRATILOR SA-L DUCA PE NEBUNUL ASTA LA BALACEANCA ? ASTA SE CREDE MITRA CINSTITA , SI ACUZA TOATA TARA VREA CA SA-L FURE. DUTE MA SARACIE LA BOOVENI SI APUCATE DE SEMANAT CARTOFI SI CE MAI E DE SEMANAT PRIMAVARA CA LA IARNA O SA TE VAIETI CA NU AI CE MANCA. DACA ESTI BAIAT DESTEPT TE DAI PE LANGA MAZARE SA-TI DEA SI TIE UN GHETOU LA EL IN CONSTANTA

gicapuia
gicapuia  •  10 Aprilie 2014, 17:26

Asta ori e dus deabinelea ori face misto de toti.

bamse1901
bamse1901  •  10 Aprilie 2014, 12:49

parca s-a mai vazut filmul asta....

Vezi toate comentariile (146)
Comentează