FOTBAL  »  LIGA 2  »  REACȚII

Reacție dură după ce Brașov a pierdut puncte importante pentru promovare: "Vor fi luate măsuri drastice"

Articol de - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 21:23

FC Brașov a pierdut meciul de la Clinceni, cu FC Academica, scor 1-2, după ce oaspeții au punctat primii, prin Leca. Egalarea a fost adusă de Ștefan, iar golul decisiv a purtat semnătura lui Andrei Antohi în prelungirile jocului.

”Pierdem puncte cu echipele mai slab cotate. Nu văd niciun motiv pentru aceste rezultate modeste din deplasare. Poate că o parte a jucătorilor consideră că doar simpla lor prezență in teren face ca adversarul să se teamă. Poate că a intervenit o stare de automulțumire.

Este adevărat că nu am avut echipa cea bună, dar nu e prima dată când jucăm așa, cu alte prilejuri am câștigat. Vor fi luate masuri drastice împotriva jucătorilor care nu dau satisfacție”, a punctat Paul Enache, managerul sportiv al brașovenilor, la Sport Total FM.

Oaspeții au evoluat, la Clinceni, cu un om puțin pe teren după eliminarea lui Laurențiu Manole pentru două cartonașe galbene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează